-
Dla mnie było super Gawliński ze swoim zespołem dali super muzę, takich imprez powinno być więcej nawet co dwa miechy bo zawsze będę propagatorem muzyki i zabawy oczywiście po ciężkim tygodniu roboty. Co prawda pogoda jak zwykle nie dopisała ale to chyba standard dzisiaj trzeba poprawić lekkie alkoholizowanie się i jutro też. Pokażmy że Wałbrzych umie się bawić konkretnie i pożądnie.A tak w nawiasie może faktycznie te dni Wałbrzycha powinno się przenieść na przykład na koniec czerwca.
-
czy organizuja w walbrzychu lub w okolicy dyskoteke przy muzyce lat
80-tych i 90 tych???????????????????????????????
-
To przykre ale będą wczoraj w gościńcu leciała wesoła muzyka mimo żałoby. Co
to ku r wa ma być ?
-
Podobno wałbrzyskim muzykom znudziło się grać muzykę poważną i postanowili zaspokoić gusty wulgarnych ( w znaczeniu pospolitych) wałbrzyszan wystawiając kabaret dotyczący komunikacji wałbrzyskiej "Ta wiata". Tylko nie wiem kiedy ten kabaret będzie można obejrzeć i kiedy pracownicy bibliotek wystąpią w recitalu piosenkarskim a urzędnicy miejscy zagrają koncert chopinowski. Pełna kultura w Wałbrzychu!
-
Cześć.
W zasadzie od dłuższego czasu zmagam się z myślami wydania płyty.Chciałbym jednak przedtem zaczerpnąć Waszej opinii.Które numery powinny się na niej znaleść ? jaka cena takiej płyty "domówki" - (nagrywanej w domu, kolorowa okładka , nadruk na płycie) była by najodpowiedniejsza ?
Zdaje sobie sprawę z faktu iż obecnie ściąga się muzykę z internetu , ewentualnie odsłuchuje ze stron, są jednak tacy którzy chcieli by mieć płyte CD w swojej "muzycznej bibliotece"
Pieniądze za "domówke" ...
-
Witam, czy jest w wałbrzychu jakis sklep z muzyką oprócz empiku?? Musze kupic
płyte i zastanawiam sie czy to tylko tam i w marketach??
-
Jestem coraz bardziej wkurzona, dzisiaj musiałam jechać autobusem i kolejny
raz spotkałam się z dziwnym dla mnie zjawiskiem słuchania głośno muzyki z
telefonu komórkowego. Okropnie mnie to denerwuje, po pierwsze żadna jakość, po
drugie muzyka zazwyczaj beznadziejna, po trzecie w żadnym innym mieście,
miejscowości, nawet na wsi, nie spotkałam się z czymś takim. Czy naprawdę
młodzi w Wchu są tak beznadziejni, kompletnie bez gustu.
-
Czesc, orientujecie sie moze gdzie mozna w walbrzychu posluchac
dobrej muzyki typu rock i napic sie piwka? :)
-
Jaki rodzaj muzyki waszym zdaniem, dyskryminują media??
heh jestem pewna, ze będą różne opinie !!
Kiedys wogóle nie emitowano hip hopu ( teraz zaczyna sie to zmieniać)
a metal?, poezja śpiewana??
piszczie.....
p.s moze to temat nie na to forum , ale myśle, ze sie spodoba:))))
-
Pamiętacie dawny lokal Kryształowa? to było coś, muzyka , parkiet jeszcze za czasów Prl-u.Ale wszyscy chodzili tam się bawić i nikt nie narzekał...każdy poza wyjątkami czuł sie tam jak u siebie. Na chwilę obecną, widzimy zamiast dawnego lokalu ,,Horus" lokal pod taką samą nazwą jak z przed paru ładnych lat. Jeszcze tam nie byłam, może ktoś wiecej coś opowie na temat tego miejsca. Pozdrawiam
-
Piszcie co lubicie najbardziej,zespoły,gatunki muzyczne.
-
Otwieram nową dyskoteke jakie są wasze opinie o nim jako prowadzacym
-
Czy to prawda że wiceprezydent z PiS zakazuje koncertować w Wałbrzychu
Trzeciego Wymiaru ? Czy to prawda że nakazano przerwać kręcenie teledysku w
starych dzielnicach miasta temu zespołowi bo szkaluje miasto pokazując
blokowiska i obdrapane kamienice ??? Ktoś coś wie na ten temat ?
-
Muzyki jakiego gatunku chcialibyście słyszeć w wałbrzyskiech klubach i pub'ach ?
-
Wystrój wypasiony, ale jedzenie słabe, mało miejsca na tańce i
muzyka zupełnie do bani. A jak wasze wrażenia?
-
Zwracam się z prośbą do osób mieszkających w bloku, o szanowanie innych lokatorów. Proszę o nie puszczanie głośnej muzyki (dudni pół bloku) w godzinach wieczornych tj. ok. 21:00. W bloku mieszka wiele małych dzieci, które o tej porze już śpią i często budzą się z płaczem, bo ktoś sobie przypomniał, że musi muzyki posłuchać. Proszę się trochę zastanowić, bo to nie jest domek w polu, tylko wielorodzinny budynek. Proszę mi nie pisać również, że jeszcze nie ma godz. 22:00, bo to żaden argument. P...
-
zespol poszukuje muzykow ktorzy chca pograc muzyke o roznym
zabarwieniu, ale nie mieszczacej sie w pojeciu muzyki popularnej.
prosze o zgloszenia.
-
Witam serdecznie poszkuje zespołu na wesele z prawdziwymi
instrumentami :) muzyka głównie rock i pop oraz biesiadna, miejsce
Wałbrzych - sierpień 2009 :)
-
Jak w temacie.
-
Witam Wszystkich ludzi którzy bardzo lubią dobrą muzykę wiec zapraszam do
pobrania mojego nowego i lepszego seta muzycznego!!
www.sendspace.pl/file/htMwsW4M/ dziękuje za Pobranie!!