Gość: GOŚĆ IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 13:51 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GPRS Re: Michael Jackson IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 16:47 Ciekawe czy byłaś lub byłeś jego fanką?Jeżeli tak to nawet nie potrafisz napisać poprawnie jego nazwiska.Umarł-cóż każdego z nas to czeka a on po tylu operacjach(głupich wg.mnie)i tak długo pociągnął nie umniejszając jego talentowi wokalnemu,bo też lubię go posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Michael Jackson IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 18:14 NIE ważne jak się piSZe ABY PISAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Re: Michael Jackson IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 19:43 w 1996 byłam na jego koncercie na Bemowie w Warszawie. Miałam wtedy 18 lat. Pamiętam ten koncert do dziś - świetny, profesjonalny i mimo że byłam daaaleko od sceny było wspaniale. Szoł totalne. Michael Jackson, Freddy Mercury, Elvis - już nie ma i nie będzie gwiazd TAKIEGO formatu. To kawał historii muzyki pop. A te wszytskie remiksy w rmf max opierają sie na ich twórczości. I podejrzewam że 15latki słysząc remix Billy Jean nie mają pojęcia kto jest prawdziwym wykonawcą utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Michael Jakson IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.09, 16:57 mój rocznik się sypie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: Michael Jakson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:12 Chociaż ogólnie POP-u nie lubię, dla mnie muzyka M.J. była /jest doskonała i perfekcyjna.Wielka strata dla MUZYKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Michael Jakson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:48 Jackson swój wkład dla muzyki pop wniósł. Spory wkład. Ale Jakson? Nie znam chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś