Gość: nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:02 zespol poszukuje muzykow ktorzy chca pograc muzyke o roznym zabarwieniu, ale nie mieszczacej sie w pojeciu muzyki popularnej. prosze o zgloszenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muzyk Re: poszukuje muzykow IP: *.centertel.pl 18.06.08, 18:37 Tak właściwie to to ogłoszenie nic nie wnosi.Muzyk profesjonalny zapyta czego chcesz.Rodzaj muzyki,jakich instrumentalistów czego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: poszukuje muzykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 08:41 jesli masz chec grac to sie zglos to wtedy prywatnie napisze co za muzyka dokladnie,jakie instrumenty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitara Re: poszukuje muzykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:09 Ja chce coś pograć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: poszukuje muzykow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:43 Jestem zainteresowana, proszę o więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: poszukuje muzykow IP: *.wlb.vectranet.pl 30.06.08, 16:09 ok. Potrzebujemy dosłownie wszystkich: trębaczy, skrzypków, bębniarzy, harfistki oraz wokalistów z potężnymi wadami wymowy. To jest nowy projekt mający na celu promować muzykę podobną do tej wykonywanej przez Feel. Będzie super. My coś zagramy, Ty zaśpiewasz a potem zapniemy Cię na kilkanaście batów. Mam nadzieję, że nie brzydzi Cię kontakt fizyczny z ludźmi o widocznym kalectwie? Może trochę oślinimy Cię, ale w sumie będzie fajnie. Polubisz to. Dalej zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: poszukuje muzykow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:24 Jasne, ale po wszystkim zesram Ci się na klatę, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt prawdziwy Re: poszukuje muzykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 08:31 sory wszystkich za tego debila co sie za mnie podal ale no co zrobic debile(frajerzy) sie rodza jak grzyby po deszczu. ale wracajac do tematu sory za zaniedbanie, ale naprawde poszukujemy muzykow. zostawcie swojego meila ja odpisze i dorzuce piosenke mp3z naszym nagraniem. Odpowiedz Link Zgłoś