Forum Zdrowie Zioła
ZMIEŃ
      nerki-

nerki-

(3 wyniki)
    • Postanowiłam wziąć się za siebie i trochę posprzątać swój organizm, a jako że jest zima czyli przemiana wody - najmocniejsze są nerki więc od nich zaczęłam. Kuracja wygląda tak codziennie przez 10 dni szklanka wywaru ze skrzypu polnego. To moje pierwsze oczyszczanie i mam pytanie właśnie mam dzień 9 i mam szczerze dość tego skrzypu. Od 3 dni odczuwam lekkie zawroty głowy i osłabienie, dziś doszedł do tego ból głowy (a w ślad za nim proszek przeciwbólowy) czy te objawy mogą wskazywać na...
    • No właśnie jw. Jestem w 21tc i przy okazji rutynowych badań wyszło że mam piasek w moczu, nie był to dla mnie problem dopóki nerka nie zaczęła mnie boleć. Boli coraz częściej i coraz bardziej. Lekarz prowadzący ciążę kazał to na razie zostawić twierdząc że w ciąży i tak nie można z tym nic zrobić. Ale może są jakieś domowe sposoby które pomogą mnie a nie zaszkodzą dziecku? Z góry dziękuję.
    • Witam, od kilku lat borykam sie z agorafobia. Ostatnio, z powodu zle dobranych leków i wycofywania sie z nich objawy lekowe znacznie się nasiliły. Jakich preparatów używac (najlepiej krople lub syropy), zeby zmniejszyć strach i napięcie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się