Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      nerki-

nerki-

(13 wyniki)
    • Co w zamian Ginjalu ?
    • dowiedzialam sie, ze problemy lękowe moga byc spowodowane zaburzeniem równowagi energetycznej nerek, ich osłabieniem i wychłodzeniem. Czy ktos z was zna jakis sposob zeby nerki wzmocnic???
    • Pomocy! Chciałabym się dowiedzieć co mogę a czego mi niewolno jeść przy kamicy szczawianowej? Jestem trochę zdezorientowana bo medycyna tradycyjna i niekonwencjionalna trochę się w tej kwestii rozmijają. Więc jak to z tym jest?
    • Witajcie Od dwóch tygodni mam pracę w której stoję 8h dziennie. Zaczęły mocno puchnąć mi nogi wokół kostek i zrobiły się worki pod oczyma. W czasie pracy pomimo że piję dużo wody prawie wcale nie oddaję moczu. Z tego co się zorientowałam problem dotyczy nerek. Czy możecie coś poradzić na wzmocnienie i oczyszczenie nerek. Pozdrawiam Forumowiczów
    • Bylem dzisiaj u mongolskiego irydologa.Stwierdzil ze mam zanieczyszczona krew (geste osocze) i to jest przyczyna moich problemow.Proponowal jakies swoje tabletki niby ziolowe.Nie wzialem bo nie bylo zadnej instrukcji po polsku.Czy sa jakies inne sposoby na oczyszczenie typu ziola ,homeopatia itp ?
    • Szukam dobrego specjalisty medycyny chińskiej w Warszawie (chodzi o leczenie przewlekłego zmęczenia, prawdopodobnie chodzi o brak energii nerek)
    • właśnie przeszłam anginę brałam antybiotyki, to był ciężki przypadek schudłam przez tydzien 4 kilo Poradxcie mi na przyszłość co się naturalnie bierze na anginę i jak mam teraz podreperować swój organizm ?? pozdrawiam
    • poszukuje sposobów poradzenia sobie z tą dolegliwością, boli po urodzeniu drugiego dziecka (a synek ma juz 7 lat), pływam i ćwiczę, ruszam się, ale po 40 km na rowerze lub zniesieniu roweru dziecka do rowerowni, nie moge z bólu wysiedzieć w pracy. Za wszelkie rady, dziękuję :)) i wszystkim życzę duuuużo zdrowia i pogody ducha :)
    • Zaczynaja mi siwiec wlosy, stanowczo za wczesnie ! czy jest jakis sposobik na przeciwdzialanie temu okropnemu procesowi?
    • ... pomożecie mi? pewnie tentemat już był, ale mam dwójkę maluchów i trochę nie wyrabiam, a może ktoś tak na szybko może mi polecić sprawdzony sposób żeby nie wyłysieć? jestem rok po porodzie a włosy wychodzą mi garściami, mam już niezłe "prześwity", biorę od dłuższego czasu witaminy, ale poprawy żadnej- wręcz gorzej... włosy nie tylko mi wychodzą, ale też się łamią i kruszą.... poradźcie coś... pozdr
    • od pewnego czasu silnie siępoce w nocy i w dzien .Robiłem badania morfologia poziom cukru hormony tarczycy elektrolity ,przeswietlenia płuc i wszystkie badania są w normie.prosze o rade.
    • zsukam leków na mojw kamienie nerkowe mam je w obydwóch nerkach,shilintong nie pomaga.moze ktos pozbylsięich,uzywajac leków ziołowych.
    • Jak sobie z tym radzic? Jest pita zurawina w duzych ilosciach, polykany Urinal, byla kuracja Urovaxomem, oczywiscie antybiotyki i Furagin i nic, znow jest zapalenie. Sprawa dotyczy 20 - letniej dziewczyny, ktora 3 lata temu przeszla krwotoczne zapalenie nerek, zostala z tego wyleczona, ale zapalenia pecherza wracaja i trzeba byc bardzo czujnym, zeby nie doszlo ponownie do infekcji nerki. Moze sprobowac L.9 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się