nerki-

(5 wyników)
  • hej niestety od ponad dwóch lat biore herbatki pprzeczyszcające red slim dochodzi nawet do 13 i nie moge przestac.od jakiegos czasu bola mnie nerki i kluje w sercu a włosy strasznie zrobiły sie cienkie i rzadkie.CZy was tez bola nerki?czy to moze byc poczatek niewydolności nerek?Boje sie ze to moze byc cos powaznego..
  • nerki(4)

zastanawiam sie czy Was tez bola nerki? Ja od dwoch tygodni mam codziennie ataki a od kilku dni strasznie bola mnie nerki, tez tak macie?
  • Hej. Rzadko tu wchodzę, raz na kilka tygodni, żeby sobie poczytać i może coś zastosować w praktyce.Ciekawi mnie czy Wy też tak ciagle sikacie, no ze 30 razy w ciągu dnia i nocy, z różnym nasileniem.Skad w człowieku tyle wody się bierze.
  • Hej:) Mam na imię Weronika, mam 16 lat i chodzę do Liceum Plastycznego w Kole.Na bulimie choruje od 2 lat(nie dużo, ale każdy organizm jest inny), chociaż problemy ze sobą mam od zawsze. Mam naprawde świetną przyjaciółkę, z którą znam się od pieluch. Ona jest naprawde piękna, szczupła i w ogóle. Ja zawsze byłam ta gorsza, grubsza, ciągłe porównania itd. to troche głupie, ale czy ta choroba nie rodzi sie z głupoty? Zawsze miałam pecha do facetów (chociaż moim zdaniem żałosne jest zm...
  • moje łydki wyglądają koszmarnie, są jakby "nabite", spuchnięte. Nie jestem pewna czy mam to utożsamiac z wymiotowaniem, ale zauważyłam, że przeważnie po ataku mi puchną i robią się ochydne, nawet kostek nie widać. Czy któraś z Was też tak ma???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się