neurolog

(3 wyniki)
  • moja 6 letnia córeczka ma zdiagnozowane zaleganie moczu przy braku jakiejś innej wady budowy układu moczowego. Niestety mimo leczenia Furagin zapobiegawcza i dalfaz bakterie ciągle powracają. Tym razem proteus. Pediatra nas olał stwierdzając że owszem wypisze antybiotyk ale to i tak leczenie tylko doraźne, odmówił wypisania recepty na lek wypierający i skierowania do specjalisty. Jeśli ktoś ma pomysł co dalej, jakie leczenie jest prowadzone u Waszych dzieci, proszę o rade. Jestem na eta...
  • Czy zwiększa się liczba dzieci z refluxem, czy nośnik jakim jest internet "uwrażliwia" na pewne sprawy rodziców? Podobnie nurtuje mnie kwestia związana z neurologami, ale to nie miejsce... Pozdrawiam
  • jakiego neurologa polecasz w Warszawie lub okolicach. mój siostrzeniec musi znaleźć porządnego specjalistę. dzisiaj wypuścili go z Międzylesia. pierwszy dzień na wolności od dnia narodzin - urodził sie 12 sierpnia. miał drgawki prawostronne w 1wszej dobie po urodzeniu. w międzylesiu był 15 dni. porobili wszystkie możliwe badania. nie wyszło, całe szczęście nic, choć eeg przed nim (20 wrzesnia). wiesz jak to jest. dobrze mieć jakiegoś "swojego" learza stamtąd, który podejdzie do dziec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się