Forum Zdrowie Neurochirurgia
ZMIEŃ
      neurolog

neurolog

(4 wyniki)
    • Witam, Potrzebuję konsultacji z dobrym specjalistą neurologiem lub neurochirurgiem.Stwierdzono u mnie przepuklinę w odcinku kręgosłupa szyjnego. Byłem już u 4 lekarzy (prywatnie też) i każdy jest oszczędny w słowach. Jest to dla mnie życiowa tragedia, bo najprawdopodobniej nie będę mógł więcej uprawiać sportów... Nie wiem jak postępować przy mojej dyskopatii. Nie wiem co oprócz poduszki i pływania żabką mogę robić by sobie pomóc...tyle usłyszałem od lekarzy. Chciałbym pójść do praw...
    • Mąż ma przepuklinę w odcinku lędźwiowym. Neurochirurg skierował go do leczenia operacyjnego. Po tej wizycie minęło ze dwa tyg. a od wczoraj jest znaczne pogorszenie stanu mojego męża (zwiększył się ból, lewa noga zaczyna drętwieć). Tabletki zastrzyki nie pomagają. Ma założony jakiś plaster p.bólowy od 3h (plaser jest na 72h) i nie widać poprawy. Jak zegnie nogę to widać jak mu mięsień w łydce sam pracuje. Boimy się, żeby noga całkiem nie zdrętwiała. Gdzie udać się z skierowaniem na oper...
    • proszę o pomoc w diagnozie mam 35 lat od roku bóle w okolicach lędżwiowych i lewej nogi ( w nodze ból, pieczenie i tak jakby prąd mnie porażał),ból biodra i jajnika ( ginekologicznie wszystko ok), w zasadzie co 2 tygodnie mam bardzo silne bóle korzonkowe ,które powodują przechylenie ciała na lewa strone : MR kręgosłupa lędzwiowo-krzyżowego :uogólnione zmiany zwyrodnieniowe kregosłupa L-S o umiarkowanym nasileniu. Wyrównanie fizjologicznej lordozy kręgosłupa L. Na poziomie L3-L4 cent...
    • Dziendobry Mam prosbe w interpretacji wyniku rezonanzu magnetycznego ,,Zniesienie lordozy szyjnej.Na wysokosci C5/C6 niewielka plaska szeroka posrodkowa wypuklina krazka miedzykregowego modelujaca przednia powierzchnie worka oponowego.Zarowno wysokosc jak i sygnal z tego krazka nie sa znienione,Lewoboczna wypuklina krazka miedzykregowego na wysokosci Th2/Th3 ,przewezajaca lewy zachylek boczny.Sygnal z krazka Th2/Th3 jest obnizony-zmiany dehydratacyjne.Na wysokosci Th3/Th4 podej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się