Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      nin

nin

(6 wyników)
    • Drogie mamy, mam zagwozdkę. Ostatnio gadałam z moja mamą o perfumach i tak od słowa do słowa zeszło na wspominki: Ach, kiedyś to były perfumy, Nina Ricci, Nina Ricci, ach, ach... Zbliża sie Dzień Mamy i tak sobie pomyślałam, że taka Nina Ricci to by była fajnym prezentem, zwłaszcza że wiem, że mama ma się sama nigdy na nią nie szarpnie. W swej naiwności sądziłam, że "Nina Ricci" to bardziej zapach niż marka (coś jak mityczny nr 5) i pod ta konkretną nazwą, będzie to ten właśnie zapach z epo...
    • Witam, jestem mamą 5letniej Niny, naszą sąsiadką jest kobieta z 5letnią córką Pati. Krótki wstęp do sytuacji: Spotykamy się na boisku. Ja wyszłam z dziećmi na rower - syn 4 letni i hulajnogę - Nina. W tym samym czasie Pati z mamą grały tam w piłkę. Dziewczęta przywitały się i postanowiły zamienić zabawkami. Wszystko ładnie pięknie, póki Pati nie oznajmiła, że "piłka nie lubi już Niny" i postanowiła zabrać piłkę i hulajnogę. Na to nie przystała Nina i poprosiła o zwrot zabawki, Pati odmówi...
    • Dowiedziałam się, że jest coś takiego jak energia imion. Niby trudno mi w to uwierzyć ale byłabym spokojniejsza gdyby moja córcia miała bardziej "energetyczne" imię. Ma na imię Nina, które podobno ma mniej energii,powiedziano mi że lepsza byłaby Janina. Dobrze jak w imieniu jest literka "r" albo "k", również jak dziecko jest dwojga imion. A miała być Wera! Może to i czcze wymysły ale temat mnie nieco zainteresował. Czy może wiecie coś o tym. Pozdrawiam
    • ja głównie radia Pin i przecudnie śpiewającej Madeline Peyroux. Rok temu dzięki komuś poznałam Nine Simone - nostalgiczną i klimatyczną. Zawsze jesienią mam ochotę słuchać żeńskich głosów, np Ani Marii Jopek, którą cenię ponad wszystko.
    • Najchętniej pytanie to zadałabym naturystom... Ale nie znam takowych, tu też nie wiem czy się znajdą... Dlatego pytam również ogół, by mieć przekrój przez różne opinie: czy Waszym zdaniem naturyzm praktykowany w rodzinie od początku życia dziecka, ale właściwie tylko podczas wakacji, może mieć negatywny wpływ na rozwój psychiki dziecka? Pytam, bo jesteśmy z mężem naturystami. I to do tego stopnia, że po prostu nie cierpimy siedzieć na plaży w mokrych kostiumach! Bo nas to ziębi, bo to ponoć n...
    • Witam, Młody ma teraz 15 miesięcy, samodzielnie chodzi od miesiąca z kawałkiem. Niedawno ukradziono nam wózek została lekko zdezelowana „parasolka”, która na dłuższe wyprawy po wertepach się nie nadaje. Jestem w kropce – czy kupować porządną spacerówkę, czy przerzucić się na „alternatywne” sposoby transportu (mam nosidło na stelażu, planuję też kupienie fotelika na rower). Napiszcie, proszę, jak długo Wasze dzieciaki jeździły w spacerówkach. Dzięki za wszelkie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się