nin

(7 wyników)
  • mam pytanko,niny ricci deci dela ,lubie ten perfumik ale nigdzie go nie można dostać jest na np.i-perfumy ale czt otrzymam orginał....a 2 kwestia to taka ze sa 2 wersje koloru .Ruda i różowa,macie porównanie miałam tą pierwszą opclę ale słyszałam że drvga jest ładniejsza,bardziej ''dzienna''i świeższa,.Poradzcie
  • co sądzicie o tym zapachu , czy jest trwały? warto kupić?
  • Czy wiecie czy letnia wersja Niny Ricci jest trwała ? Czy pachnie rzeczywiscie jak amaretto , czy to tylko reklama ?
  • Zainspirowały mnie wątki o "śmierdzących" i pięknych zapachach. Wiadomo że jest to sprawa subiektywna, ale proponuję "wznieść się ponad swoje upodobania" i wskazać zapachy, których może sami nie kupilibyśmy, ale są przyjemne, nieprzeszkadzajace, ładne dla większości. Wiem ze wybór trudny ponieważ w Polsce mamy 4 pory roku i nie kazdy potrafi dostosować zapach do temperatury- to co piękne i nieprzeszkadzajace chłodnym marcem jest nieznośne upalnym lipcem. Moje typy: Truth CK ...
  • od dluzszego czasu poszukuje perfum o zapachu pudrowym, czy ktoras z was zna takie na co dzien uzywam dolce vity albo l'air de temps niny rici, ale to nie jest do konca to o czym ostatnio mysle, ten zapach pudrowy wyobrazam sobie jako taki troche kwiatowy i troche syntetyczny z gory dziekuje za wszelkie sugestie
  • Kochane dziewczyny, głównie z Warszawy - pomóżcie mi zlokalizować płaszczyk, który sobie wymarzyłam. Chodzi o puchowy płaszcz z Reserved: z kapturem, jasnobezowy, zapinany na czerwony suwak, potem jast taka listwa kryjąca ten suwak, na której są czerwone pętelki do zapięcia guzików (dość charakterystyczne). Lekko wciety w pasie, długość na pewno za kolana. Kieszenie naszywane, lekko skośne. Na rękawie jest jakaś naszywka. Wybieram się na zakupy, ale w W-wie jest sporo sklepów ...
  • Hej dziewczyny, poradźcie! Od jakiegoś czasu używam depilatora. Dowiedziałam się, że ma niekorzystny wpływ na żylaki, a niestety zostałam wyposazona w tą niefajną przypadłość:( Zaczęłam obserwować moje żylki na nogach - ostatnio zaniepokoił mnie taki niebieskawy bolący siniak, który powstał obok widocznej żyły. Na nim jest jedna z krostek(po włosku?) - wygląda to więc na skutek depilatora. Niby drobiazg,ale przypomniało mi się jak któraś z dziewczyn wspominała o pękaniu żyl! od de...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się