nin

(26 wyników)
  • Wiecej szczegolow o wspominanym juz L'Air- nowej premierze Niny Ricci nawiazujacej do slynnego L'Air du Temps i utrzymanej w romantycznym, nieco vintage wydaniu. Premiera wiosna jako woda i cala gama do ciala- jest to zatem wiecej, niz kolejna lzejsza, letnia wersja klasyka. www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2011/02/nina_ricci_lair_takes_lair_du.html#more www.osmoz.fr/Actus-Tendances/Actus/Nouveautes/L-Air-de-Nina-Ricci-entre-vintage-et-modernite Pierwotny news: www.nstperfume.c...
  • Nowa, mocniejsza i bardziej zmyslowa wariacja popularnej Niny. W sprzedazy od konca sierpnia/wczesnej jesieni. Twarza zapachu bedzie brytyjska piosenkarka Florie Arnold, a reklamie towarzyszy przerobka utworu Sunday Girl zespolu Blondie. Wiecej: www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2010/06/nina_ricci_nina_lelixir_2010_f.html#more fr.fashionmag.com/news-104669-Nina-Ricci-lance-L-Elixir-de-Nina Za to szczegolowe nuty znajdziemy na: www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/nina-ri...
  • Nina Ricci po raz kolejny zaprezentuje limitowana wariacje na temat swojego zapachu Nina. Kampania bedzie zblizona do klasyka, flakon tym razem zyskal kolor delikatnego, pastelowego rozu. Majacy premiere w kwietniu, Le Paradis de Nina (tworcy zapachu- Marie Salamagne i Olivier Cresp) jest inspirowany basniowym ogrodem, poezja i sztuka origiami, a wsrod nut znajdziemy pomarancze, mandarynke, kwiat pomaranczy, migddaly, heliotrop, jablko, gardenie, drzewo sandalowe, paczule i wanil...
  • I znow escentual pospieszyl sie z dodawaniem nowych zapachow w opcji "przedsprzedaz", jeszcze przed ich oficjalna premiera prasowa (tak, jak w przypadku Idylle). Tym razem to Ricci Ricci, najnowszy, damski zapach Niny Ricci, od wrzesnia w perfumeriach: "Ricci Ricci is an urban heroine. She is glamorous and audacious. She has a secret power: her fragrance - symbolized by her ribbon Top notes: Rhubarb Zest, Bergamot. Heart notes: Moonflower, Indian Tuberose, Centifolia Rose. Base...
  • Czyli zapowiadana nowa wersja Niny, z osmoz: "Nina Ricci launched Nina in late 2006. This February, the brand will be releasing ‘Pretty Nina,’ a sweet, floral-fruity variation in which the apple bottle will be pink, and the leaves and cap will flaunt a white, glossy metal hue. The juice is fresher at the opening, with a grapefruit-caipirinha accord; and gentler at the heart, with fruity notes of green apple and raspberry melting with Sambac jasmine. The somewhat gou...
  • powiedzcie mi, bo juz sama nie wiem. To tylko inny flakon niz u klasycznej Niny czy zapach tez inny?
  • Jeżeli na podstawie zauroczenia trzema zapachami danej marki można stwierdzić, że jest się wielbicielem tej marki, to w takim razie moją ulubioną marką jest Nina Ricci :) To tak trochę z przymrużeniem oka, bo szczerze mówiąc nie można chyba dokonać takiego określenia tylko na podstawie wyrywkowej znajomości danej marki. Moje pytanie zatem jest takie: czy uwielbiając Ninę, Love in Paris i Premier Jour można znaleźć jeszcze coś podobnego wśród innych zapachów NR? Proszę o podpowiedz...
  • Z cosmeticnews.com: "The new women’s fragrance by Puig-owned Nina Ricci brand, Nina, is billed as the most important launch for the brand in 10 years. The company hopes the rejuvenation of the Ricci fashion combined with the hefty advertising investment behind the launch will strengthen the brand’s positioning in the fragrance market, particularly in Asia. “Nina Ricci fashion has had a hard time in the past, but it is now back on track. […] It is the r...
  • a ten zapach? co o nim powiecie? Przy piwszym zetkinięciu poczułam arbuza - ale mnie się podobał> a Wam?
  • Tak jakoś w tym całym przedświątecznym rozgardiaszu pomyślałam sobie o tym zapachu. Zimy niestety nie ma, więc w ramach planów na wiosnę... :) Czy znacie te perfumy? Jak pachną?
  • jestem ciekawa waszych opinii....
  • Czy można nie czuć zapachu dosłownie i w przenośni ? Zapach, który wielu się podoba, na mnie nie robi żadnego wrażenia, mało tego, ja go także dosłownie niemal nie czuję :(. Moja córka wychwytuje go i zachwyca się nim , nawet gdy ma w zasięgu nosa minimalne jego ilości( wystarczy zdjety korek z butelki w pokoju), ja...nic, ani czuję, ani lubię , gdy już coś_coś poczuję ;) Opiszcie mi ten zapach, niech go "zrozumiem" Ta_
  • Deci Dela Niny Ricci to mój pierwszy zapach. Wczoraj sobie przypomniałam jak go lubiłam. Nie wiecie gdzie mozna go kupić? Czy jeszcze wogóle jest w sprzedaży, bo juz go nie widze od dawna. Chyba jest juz troche staroświecki, ale nie tylko ze względu na sentyment mam ochote go znowu mieć.
  • trafiłam na to forum opatrznościowo, jak widzę. Od grudnia szukam tych perfum we wszystkich większych warszawskich perfumeriach i wszędzie ta sama informacja"Wycofane"! Może ktoś mnie poratuje? Pozdrawiam Iwona
  • Dobra wiadomosc dla sympatykow tej linii Niny Ricci ( a tych na forum jest sporo). Firma wznawia na stale do produkcji wszystkie 3 zapachy ( zielone Liberte d'Acidule, niebieske L'Amour d'Amandier i zolte Delice D'Epices ). Wznowienie nie obejmie limitowanej Belle De Minuir, za to kolejny dobry news- pojawi sie czwarta, stala Les Belles- Cherry Fantasy. Zapachy pozostaja bez zmian,jak i ksztalt flakonow- nowy jest tylko ich image ( przezroczyste butelki z barwionym plynem, czerwone...
  • pisze iz uzywala dwa rodzaje perfum: bardzo mocne (Chanel 5 juz bylo na rynku? czy jeszcze nie?) oraz ulotne, delikatne Mitsouko. Jak to Mitsouko moglo pachniec? Probuje sobie wyobrazic i nie moge... ktos mi pomoze?
  • Szukam tego zapachu od jakiegos czasu i nie moge znależć, miały tak optymistyczny zapach, że az szkoda, że wycofano(?) je z produkcji, czy ktos orientuje sie czy cokolwiek pachnie podobnie - zielone liście pomidorów to jest to czego szukam na wiosne ;) [img]https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/982_250.jpg[/img]
  • lalique(4)

przechodzę fascynację flakonami Lalique, jednak nie dane było mi poznać zapachów, zresztą same perfumy są mało dostępne....może ktoś ma jakieś doświadczenia i się ze mną podzieli...
  • Już się zdecydowałam na zapach na wiosnę. Idę kupić za tydzień. Proszę pomóżcie mi tylko się zdecydować, bo nie wiem który z dwóch podobnych. Potraktujcie to poważnie, bo Wasz głos jest ostateczny. Premier Jour Niny Ricci czy Pour Elle Paco Rabbanne. WALKA ROZPOCZĘTA!GONG!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się