nin

(5 wyników)
  • Dziewczyny co zrobic znajomy zminial prace na inna firme teraz okazuje sie ze firma ( Niewiadomo jeszcze jak to sie stalo czyja to wina) nie zglosila jego przerejestrowania zostal zawieszony jego nin w IR powiadomili go ze aby odkrecic sparwe firma musi wystosowac pisemko P-46 niestety firma nie chce tego dokonac. Jak to odkrecic.
  • Obecnie przebywam w Polsce, i zamierzam wyjechać do uk aby urodzić tam dziecko. Aby starać się o jakiekolwiek dodatki trzeba posiadać nin. Mój partner pracuje w UK i NIN posiada. JA zaś nie i skoro nie pracowałam to nie wiem czy o ten nin mogę dię starać. Jak tak to gdzie mam się zgłosić. Czy może dopisac mnie do jskiegoś rachunku czy konta bankowego. Proszę o pomoc
  • nie pracuje bo mam male dziecko. zlozylismy o Child Tax Credit i odeslali informacje ze musze miec NIN.pozniej dostalam apointment do Job Centre. po rozmowie kazali czekac miesiac.minely dwa a ja nic nie dostalam. dali mi taka informacje z numerem tel i referencji ale nie moge sie tam dodzwonic(Glasgow) jak dlugo czekalyscie na NIN? zaczynam juz myslec ze jednak nie przyznali mi go(choc nie wiem dlaczego):/
  • Witam wszystkich Jestem w UK od dwoch tygodni, nie bardzo wiem co i jak i w jakiej kolejności mam robic, nie mam tu nikogo na kim moglbym polegac kto by mnie poprowadzil w zawilosciach tutejszego prawa. Nie wiem od czego powinienem zacząc... Opisze wam pokrotce co i jak robilem moze to pomoze w odpowiedzi Po przyjezdzie do UK po paru dniach pobytu znalazlem pierwsza (dorywcza) prace, jako kelner w restauracji, pracowalem i w zasadzie pracuje na zasadzie, jesli jest potrzebna ...
  • dzis moja ninka konczy 9m ale nie dosc tego stanela sama przy lozku czy to nie doprowadza matki do lez bo ja uwiezyc nie moglam wlasnym oczom ,duma mnie rozpiera.pozdrowienia.\\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się