nin

(7 wyników)
  • Świetnie zrobiona scena, nie uważacie? Niebanalna, wzruszająca. Żeby każdy facet tak się oświadczał...
  • Co powiedziała na ławce dzisiaj Nina do Sambora? Nie dosłyszałam.
  • Lubicie tę postać? Ja nie- panienka poszkodowana przez życie i wszystko się jej należy bo taka biedna... Dodatkowo wkurzające bylo jej zachowanie przy przesluchaniu Wiki przez prokuratora. No ja cie! Stoi i podsluchuje, a potem robi wyrzuty na temeat tego co uslyszala. Chyba najbardziej jej nie lubię z calego serialu...
  • Ktoś już gdzieś oglądał i wie? Kurcze,takam ciekawa co to było;) Pewnie,że ją ukatrupi niebawem;D
  • Cytaty z odcinka 457 "Sambor wyrzuca z pracy opiekunkę Krzysia, którą przyłapuje na paleniu i plotkowaniu. Na rozprawie o ograniczenie praw rodzicielskich opiekunka zeznaje na jego niekorzyść. Michał rzuca się na nią z pięściami." "Chłopak ma dar przewidywania przyszłości. Radzi Wiki, by ta nie zawracała sobie głowy brunetem, bo i tak będzie musiała zająć się córką ... W czasie imprezy niespodziewanie zjawia się Blanka." Jak myślicie, czy scenarzyści byliby skłonni odebrać dziecko w seri...
  • Opis odcinka 438: W hotelu lekarzy dochodzi do zatrucia czadem. Przebywają tam też Lena z Amelką. Wiki znajduje nieprzytomnych przyjaciół. [b]Jest ofiara śmiertelna.[/b] Amelkę boli brzuch. Gawryło informuje Zosię, że trzeba natychmiast przeprowadzić operację. Burska nie jest jednak przekonana o trafności jego diagnozy. Dzwoni do Kuby, ale ten nie odbiera telefonu. Witek wyznaje Lenie, że gdyby ją stracił, jego życie straciło by sens. Agata decyduje się na operację i endoprotezę biodra. Wiki...
  • NdiNz(21)

Nie dosłyszałam, za co zwolnili Zapałę??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się