-
Świetnie zrobiona scena, nie uważacie? Niebanalna, wzruszająca. Żeby każdy facet tak się oświadczał...
-
Co powiedziała na ławce dzisiaj Nina do Sambora?
Nie dosłyszałam.
-
Lubicie tę postać?
Ja nie- panienka poszkodowana przez życie i wszystko się jej należy bo taka biedna...
Dodatkowo wkurzające bylo jej zachowanie przy przesluchaniu Wiki przez prokuratora.
No ja cie! Stoi i podsluchuje, a potem robi wyrzuty na temeat tego co uslyszala.
Chyba najbardziej jej nie lubię z calego serialu...
-
Ktoś już gdzieś oglądał i wie?
Kurcze,takam ciekawa co to było;)
Pewnie,że ją ukatrupi niebawem;D
-
Cytaty z odcinka 457
"Sambor wyrzuca z pracy opiekunkę Krzysia, którą przyłapuje na paleniu i plotkowaniu. Na rozprawie o ograniczenie praw rodzicielskich opiekunka zeznaje na jego niekorzyść. Michał rzuca się na nią z pięściami."
"Chłopak ma dar przewidywania przyszłości. Radzi Wiki, by ta nie zawracała sobie głowy brunetem, bo i tak będzie musiała zająć się córką ... W czasie imprezy niespodziewanie zjawia się Blanka."
Jak myślicie, czy scenarzyści byliby skłonni odebrać dziecko w seri...
-
Opis odcinka 438:
W hotelu lekarzy dochodzi do zatrucia czadem. Przebywają tam też Lena z Amelką. Wiki znajduje nieprzytomnych przyjaciół. [b]Jest ofiara śmiertelna.[/b] Amelkę boli brzuch. Gawryło informuje Zosię, że trzeba natychmiast przeprowadzić operację. Burska nie jest jednak przekonana o trafności jego diagnozy. Dzwoni do Kuby, ale ten nie odbiera telefonu. Witek wyznaje Lenie, że gdyby ją stracił, jego życie straciło by sens. Agata decyduje się na operację i endoprotezę biodra. Wiki...
-
Nie dosłyszałam, za co zwolnili Zapałę??