nin

(6 wyników)
  • Odwiedziny w Sport Pubie Nino (Al. Waszyngtona 126) i wypicie tam kieliszka (50 ml) czerwonego wytrawnego wina skłoniły mnie do refleksji podszytej pytaniem: czy w Nino podają najtańsze (na Grochowie, a może i w Warszawie) wino? Bo za kieliszek trunku wspomnianej wielkości barmanka zainkasowała tylko 2,5 PLN (i uśmiech zdziwienia). Przyznacie, że cena zachęcająca. Na tyle, że nie sprawdziłem czy była to Sophia czy jakieś Egri. Ceny piwa też nie zanotowałem. Ale do rzeczy: gdzie na P...
  • Na Waszyngtona, blisko Wiatraka Jest mała knajpka niebylejaka. Wspaniała Ela nalewa wino, w miłej dziupelce pod szyldem "Nino".
  • Znacie jakiś pub gdzie na telewizorze leci Canal+Sport? Najlepiej na Grochowie lub w okolicach.
  • W okolicy osiedla Ostrobramska
  • Wczoraj wieczorem odwiedził mnie znajomy i żeby uczcić to wydarzenie postanowiliśmy (ja i znajomy) udać się do pubu w celu wypicia małego albo dużego jasnego. Najbliżej było do Sport Pubu Nino (Waszyngtona 126), ale tam nieopisany (?) tłok. W maleńkiej knajpce ze 30 chłopa i trzy baba (?), ściśnięci jak w kolejce po śledzie do Universamu w grudniu 1981, gapili się w ekran telewizora. Tam transmitowali mecz Wisła - Legia. Podobnie było w innych okolicznych lokalach: Bambo na Wiatraku...
  • czy ktos sie orientuje gdzie w nszej dzielnicy cudnej mozna to zrobic? Raczej rejon Grochowa bylyby najlepszy. Gdybyz Imprejsa powstala wreszcie z niebytu to by bylo dla mnie idelane miejsce sciskam PanTalon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się