nin

(3 wyniki)
  • Na jej prosbe wklejam, bo nie ma do nas dostepu: "Bardzo rozchorowała się kotka moich rodziców - wczoraj po południu gdy wrócili do domu, kotka przypełzła wlokąc tylne nogi, tak jakby były zupełnie bezwładne. Natychmiast przewieźli ją do weterynarza, ktory zrobił rentgen i inne badania, wykluczył złamania i obrażenia narządów wewnętrznych, nie wygląda na to że potrącił ją samochód, nie ma śladów walki z innymi kotami (a już sie takowe zdarzały, rodzice mieszkają na peryferiach ...
  • Opowiem Wam trochę o moim Leosiu - który mieszka z nami gdzieś miesiąc już. Przypomnę, że dołączył do miłej nieśmiałej kotki i psa Pina - przedtem mieszkała z nami Pelasia - jej już nie ma :( . Leosia wzięlam od mojej przyjaciółki leny_zet, która dała mu schronienie tymczasowe (od kwietnia do początku lipca) potym jak kilka trudnych miesięcy (od świąt zimowych) spędził na dworze, a przecież był kotem domowym spragnionym człowieka. Jak te kilka miesięcy życia na dworze na niego wpłynęł...
  • Pamiętałam, że był niedawno wątek o chudych kotach wiec go odnalazłam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=36623643&a=36623643 Ale niestety nie do końca pasuje do mojego Pepka. Do momentu kastracji oba moje bure "rosły" prawie jednakowo. Nawet w trakcie wizyty u weta po zwazeniu okazało się, że Pepek ważył więcej /4.200kg/, a Lolka choć wtedy z wygladu grubsza /3.800kg/. Miały wtedy 7 m-cy. Teraz w 4 m-ce po zabiegach Lolka jest nienasycona i jest gruba. Ostatnia jej waga "p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się