nin

(3 wyniki)
  • Gabi!!! Nie rezygnuj z Forum bardzo go lubisz i to nie ze wzgledu na zapychanie czasu. Wielu forowiczów Cie tutaj ceni i napewno lubi. Ja trafiłam tutaj zupelnie przypadkiem i w zasadzie to na mnie juz czas. Nie chce zostawiac niesmaku w sobie i w innych> nie przywyklam do sprawiania innym przykrosci. Bardzo zle sie z tym czuje wiec pragne Cie przeprosic. Nie mialam pojecia, ze spotkam sie od kogos z taka reakcja jak Twoja i poprostu puscily mi nerwy. Ale moje nerwy to niczyje z...
  • Kopiuje z forum Polonia Niemieka Szukam osoby, ktora chcialaby pomoc mojemu tesciowi w domu i mnie w sprzataniu.Tesc ma 74 lata i jest nawet dosc dziarski, ale cierpi na reumatyzm i wtedy trzeba go pielegnowac, a ja ma duzy dom idwoje malutkich dzieci(2lata i 8miesiecy). Szukamy pani 30-45 lat, niepalacej, ktora chcialaby przyjechac do nas i pomoc.Podstawowa znajomosc jezyka niezbedna.Zamieszkanie i wyzywienie zapewnione, placa do ustalenia. Osoby zainteresowane prosze o kontak...
  • Chwile to trwalo, muslalam, drapiac sie po glowie jak Nimka zagoscila w moim poscie. Kupilam ten komputer doslownie pare dni temu/ jeszcze cieply/ od dziewczyny. Moze ona i miala 43 lata ale wcale na nie nie wygladala. Kupilam go do wypelniania faktur bo to taki dziadek, a ona wyjezdzala gdzies chyba na dluzej. Nie moge z nim za bardzo dojsc ladu bo ma dwa dyski i trzeba go sformatowac na niskim formatowaniu, a ona nie wiedziala jak to zrobic. Pozostawalo tu prawie wszysto oprocz poc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się