nin

(3 wyniki)
  • witam Pana- tu mama Niny, byliśmy na Pana oddziale z kawasaki, pewnie Pan nas jeszcze pamięta. Dziękuję za Pana zaangażowanie w leczeniu małej. Ale teraz mamy inny problem. Nina od czerwca nie przybrała na wadze ani grama, wazy 11200, a ma 2 lata i 9 mcy. Zrobiłam badania krwi, moczu, kału, TSH. Wszystkie badania bardzo dobre. Moja lekarka rozkłada ręce, a ja nie wiem, co robic. Mała je jak zwykle, nic nienormalnego się z nią nie dzieje. Pasożytów nie ma. Co prawda wyszła w czer...
  • witam, córka od początku ma bliznę na główce - na czubku głowy. Podejrzewam, że to z uwagi na nacięcie krocza - zbyt późne ale nie mam jak tego udowodnić, z resztą nieważne stało się. Córa była strasznie owłosiona i nie zauważyłam niczego w szpitalu, strasznie płakała od początku (położne rugały mnie że nie karmię - swojego drugiego - dziecka prawidłowo a teraz domyslam się że może małą bolała ta ranka). Niestety zauważyłam to jak wróciłam do domu, jak sama zaczęłam ją kąpać. W tej chwili c...
  • Witam, Jetem mamą 3 letniej dziewczynki, Nina prawie nie choruje, sporadyczne niezyty nosa, bardzo niepokoi mnie natomiast to, że Nina ma mocno podkrążone oczy i jest znacznie mniejsza od swoich rówieśników, lekarz mówi, że chyba to jest taka jej uroda, dla mnie natomiast nie jest normalne, że trzylatek ma fioletowe since pod oczkami. Proszę o podpowiedż, czego to może być objaw? Martwiąca się mama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się