nin

(7 wyników)
  • Co myślicie o tych imionach? Noszę prawdopodobnie pod sercem dziewczynkę i tak chcielibyśmy ją nazwać. Czy dużo jest Nin w Waszym otoczeniu?
  • Witam, Co sądzicie o imieniu NINA dla małej dziewczynki? Za wszystkie opinię bardzo dziękuję.... Nie sądziłam że będzie to taka trudna decyzja... Pozdrawiam
  • Witajcie! mam 3-letnia coreczke Nadie. wlasnie dowiedzielismy sie, ze druga bedzie rowniez coreczka. cala moja wczesniejsza teoria padla, bo mial byc Igor:). w kazdym razie maz upiera sie teraz, ze koniecznie Ninka, ze ladne, pasuje do Nadii i w ogole. a mi sie wydaje takie troche wredne (sorry wszystkie Niny, zadnej nie znam, ale takie mam skojarzenie). a moze Iga, Lena, Natasza? jakie jest Wasze zdanie, co najbardziej pasuje do Nadii? dzieki za pomoc. pozdr
  • Poradzdzcie co mam robic!!! Jestem obecnie w osmym miesiacu ciazy. Siedze na zwolnieniu. Termin porodu mam na 30 pazdziernika. Wlasnie dzis dowiedzialam sie, ze prawdopodobnie moja firma sie rozwiazuje. Co ja mam zrobic, zeby nadal otrzymywac pensje? Czy ZUS bedzie mi ja wyplacal? A moze mam isc na szesciomiesieczne zwolnienie lekarskie? Tylko czy lekarzmi wystawi zwolnienie na okres urlopu macierzynskiego? Poradzcie co robic!!! Szczerze mowiac, zostaniemy z mezem i malym dzieckiem na lodzie,...
  • Tatuś: Łucja, Eliza, Laura, Luiza-----Mamusia: Maria, Paula, Nina------ Wspólnie: Justyna ale niechętnie
  • Hej dziewczyny, mam 2 pytanka: pierwsze, jakie są w Polsce dostępne testy owulacyjne i w jakiej cenie? (wczoraj zapytałam w najbliższej aptece i był taki za 83zł... Darowałam sobie) No i po drugie: ponoć niektóre kobiety po prostu wiedzą gdy mają owulacje, bo czuja krótki ból po którejś stronie... W myśl tej zasady mam ze 3 owulacje w miesiącu Czy któraś z Was opisze mi to dokładniej? Dzięki. Nina
  • Od 3 tygodni zdarzają mi się takie okropne bóle. Może ktokolwiek miał coś podobnego i wie jak sobie pomóc, bo jestem przerażona, że TO znów wróci Jestem w 25 tygodniu. W ciągu ostatnich 3 tygodni bóle zdarzyły mi się 5 razy - z czego ostatnie 3 razy w ciągu ostatnich paru dni Zaczyna się to zawsze tak samo i chyba bardzo nietypowo: zaczynam czuć jakby ciężkość na żołądku, jakby mnie miał zaraz rozboleć. To narasta - tak może do 10 min, po czym przechodzi "na drugą stronę" - czyli do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się