Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      niska

niska

(6 wyników)
    • Wczoraj bardzo zle sie czulam , przed oczami lataly mi jakieś kolka ( nie wiem jak to nazwac) zle widzialam ,postanowilam zmierzycyc sobie cisnienie 92na 61 puls 51 czemu takie niskie? mam 35lat dzisiaj mam juz troche lepsze 107 na 77 puls 76
    • miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6124659,Strajkuja_lekarze_w_Rabce_Zdroju.html jak się nie podoba, to niech wyjadą z naszej katolickiej Polski.
    • hm, kiedyś była to celowa polityka a-społeczna... oto ścisle tajna (wtedy) instrukcja NKWD w tej m.in. sprawie Moskwa, 2.VI.1947r. K.AA/OC 113 INSTRUKCJA NK/003/47 www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=29822&t=29822
    • w dolnej strefie stanow niskich... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=90026508&v=2&s=0
    • Znowu pojawiaja sie glosy typu "przeciez placimy wysokie skladki". Kiedy ludzie zrozumieja ze skladki zdrowotne w Polsce sa wrecz smiesznie niskie. Skladka 8% jest w tej chwili najnizsza w Europie, a do tego odliczana od jednych z najnizszych dochodow. W calej Europie Zachodniej ta skladka przekracza 10%. Nawet w sasiednich krajach, Czechach i Slowacji, jest ona na poziomie 12-14%. Roczny budzet polskiej Ochrony Zdrowia to ok. 20 mld zlotych. Taki budzet np. w Wielkiej Brytani...
    • dzis zle sie czulam i zmierztylam cisnienie i przy poczatkowej fazie pomiaru cyferki malay ale bez tego pikania, jakby mi serce stawaloi nie bilo, innym czlonkom rodziny normalnie pikalo, co to moze byc, zrobilam u lekarza ekg i wyszlo ok a ja sie jakos zle czuje, niedobrze mi i w glowie sie kreci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się