Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      niska

niska

(4 wyniki)
    • Co moze byc powodem mojej migreny??? Zaczeło sie ponad rok temu...straszne bole w okolicy zatok nosowych i czoła..teraz zdarzaja sie raz,2 razy w miesiącu..szczeoglnie w nocy-nie moge wtedy spac cała noc. poł roku leczyłam sie na zatoki - głupia!pozniej miałam robiony rezonans-wszystko ok.Mam 2 letniego synka i czy bole głowy moga miec cos wspolnego z hormonami po ciaży?/mam niskie cisnienie..95/58.czy cykl miesieczny ma wpływ na migreny???Teraz sa dłuzsze przerwy miedzy migrenami...
    • zastanawiam się czy osoby choujące na migreny mają obniżone ciśnienie(czy jest to jakaś reguła)? Czy występuje związek między napadem migreny a skokiem ciśnienia? wydaje mi się - bo nikt tego nie potwierdził - że gdy mam migrenę moje ciśnienie wraca do normy - tzn mam czasem idealne - a gdy czuję się bardzo dobrze - moje ciśnienie jest zaskakująco niskie. nie wiem czy to przypadek(mierzyłam ciśnienie w zasadzie tylko u lekarza), może macie już za sobą jakieś doświadczenia w tej kwestii?
    • Cześć. Dziewczyny znacie się na bólach głowy jak mało kto, więc może któraś z Was mnie oświeci. Migreny to już dla mnie żadna nowość :( pojawiają się co jakiś czas, czasem miesiąc, czasem pół roku. Bólu nie muszę Wam opisywać, bo świetnie go znacie. Ale od pewnego czasu głowa boli mnie codziennie. Codziennie czuję takie "ćmienie", które wcześniej było zawsze zapowiedzią migreny, a teraz stało się po prostu bólem samym w sobie. A parę razy w tygodniu dostaję taki "cios" z tyłu gło...
    • Ostatnio dowiedzialam sie ze u migrenikow czesto zdarzaja sie dziury w sercu. Ja mam raczej zdrowe serce, a jak jest z wami jesli mozna wiedziec? Venus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się