Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      niska

niska

(4 wyniki)
    • Gdy sobie mierzę ciśnienie gdzy czuję ból głowy ,senność lub uciski w okolicy serca i niepokój to mam zazawyczaj 80/55. Doczytałam w necie ze problem niskiego cisnienia dotyczy wysokich,młodych szczupłych kobiet. To ja. Bardzo się z tym męczę - w sumie to nie choroba a zatruwa zycie. To ciągłe marznięcie,senność,kołatanie serca,bóle głowy,senne zapasci w ciagu dnia . Czy ktos z Was tez próbuje sobie pomóc? Co robicie ? Proszę o wszystkie rady - chemiczne,naturalne,zachodnie,...
    • Moj syn ma niski poziom zelaza przyjmuje leki jednak zle je znosi bo ma wrzody na dwunastnicy czy znacie inny sposob na zwiekszenie zelaza ma 14 lat
    • Znalazlam w necie preparaty chinskie z wyciagami krwi zwierzecej... Brrr Co mozecie polecic zamiast FefrumLek? Rzenia
    • Może ktoś z Was stosował jakieś preparaty na podniesienie ciśnienia krwi. Podobno pomaga żeńszeń- pewnie są jakieś preparaty z żeńszenia-znacie jakiś skuteczny? Czytałam też, że kardamon i cynamon podnoszą ciśnienie. To dla osoby starszej, mało chodzącej, sporo leżącej a więc np gimnastyka nie wchodzi w grę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się