norma

(7 wyników)
  • Jestem matka studenta - IV rok prestiżowej uczelni - i jestem mocno zaniepokojona. Od około dwóch lat zauważyłam, że mój syn często nadużywa alkoholu. Zdarza się, że, gdy go spotykam /bo czasami jeżdżę w różnych sprawach do miasta, w którym on studiuje/ czuję od niego "wczorajszy" alkohol. Gdy dzwonię do niego wieczorem - słyszę w słuchawce bełkoczący głos. Nie wiem, czy to matczyna intuicja sprawia, że dzwonię do niego właśnie wtedy, gdy jest po piwach, czy to już norma. Synowi p...
  • Wybieram sie w tym roku na studia. I wlasnie przezylam lekki szok. Otoz bylam u swojego lekarza rodzinnego i musialam zaplacic 30zl za podbicie zaswiadczenia o braku przeciwskazan do studiowania. Czy to normalne?! Gdybym wiedziala o tym, to poszlabym do prywatnego ...
  • Cześć studiuje na Politechnice Śląskiej na wydziale Inżynierii Materiałowej i Metalurgii na kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji. Obecnie własnei wczoraj zamknąłem sesje i 21 lutego zanjde sie na swmestrze 6, na którym będe musial wybrać specjalność, która bedzie realizowana od semestry 7. mama problem z wyborem zastanaiwla sie pomiedzuy następującymi: zarządzanie i ochrona środowiska, inżynieria jakości oraz technologie utylizacji i recyklingu. skończyłem technikum ochrony sro...
  • Proszę o pomoc - jesli chcesz napisac google to nie pisz nic Mianowicie "Czy patologia jest zjawiskiemobiektywnym"? Z góry dziękuje
  • Siemanko właśnie wynajęliśmy z dziewczyną 2-osobwy pokój za 1000zł na Żoliborzu w Warszawie. Co sądzicie czy to dużo bo rodzice mi mówią ze przesadziłem ale co ja miałem zrobić jak coś co tańsze jest albo meliną albo nieaktualne??Akademik odpada bo z dziewczyna nie miałem za bardzo jak zamieszkać. Ile wy wydajecie?/
  • 1. tak jak w temacie, co lepsze ? Niby jedno i to samo, ale czymś się musi różnić. 2. Stosunki międzynarodowe na Uniwersytecie czy AE ?
  • Czy zwolnienie z egzaminu automatycznie oznacza ocenę bdb? Konkretnie chodzi mi o zwolnienie z egzaminu z języka angielskiego za certyfikat TOEIC na UAM-ie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się