Dodaj do ulubionych

Dokąd wanienka??

IP: *.* 31.08.02, 18:55
Jak długo kąpałyście dzieci w wanience?Mój Oskar chyba i z tego sprzętu wyrasta (uwziął się, żeby wyrosnąć ze wszystkiego??? ;) ) - najprościej byłoby wsadzić do dużej wanny, ale... nie posiadamy takowej :sarcastic: A natrysk chyba nie będzie dla niego żadną atrakcją :lol:To co, może kupić większą?? Albo balię??? :lol: :lol: :lol:
Obserwuj wątek
    • Gość: Aluc Re: Dokąd wanienka?? IP: *.* 31.08.02, 19:05
      hmmm... chyba ci nie pomogę, bo Maksio został przesadzony do dużej wanny jak tylko odpadł mu pępek :) a jak w lipcu musiał na wakacjach kąpać się w wanience, to był tak zdezorientowany i oburzony brakiem miejsca na machanie kończynami :lol: że potem zasnąć nie mógł :D Może kup coś w rodzaju małego dmuchanego baseniku i w tym chlap Oskarka...aha, próba wykąpania Maksia w hotelu pod prysznicem skończyła się przypadkowym puszczeniem wody na cały regulator - ta wajcha była taka błyszcząca i kusząca :lol: - i oczywiście :cry: :cry: :cry: przez następne dwa dni kąpaliśmy go w umywalce :lol:
      • Gość: Ika Re: Dokąd wanienka?? IP: *.* 31.08.02, 19:18
        ...i w umywalce nie był oburzony brakiem miejsca do machania kończynami?? :lol: :lol: :lol:Ale wiesz, ten basenik to fajny pomysł... Tylko musiałby być też nie za duży, bo łazienkę mamy małą dosyć... No, ale na pewno większy od wanienki :) Ciekawe, czy można gdzieś dostaś takie cuś :crazy:
    • Gość: KvM Re: Dokąd wanienka?? Tu Dorka IP: *.* 31.08.02, 20:49
      Ika,do piwnicy ;-)MOże kup wielgaśną plastikową michę do prania i wstaw do brodzika? Jest głęboka, więc Oskar będzie miał w czym się pluskać.Dorka
      • Gość: Ika Re: Dokąd wanienka?? Tu Dorka IP: *.* 31.08.02, 21:13
        Dorka!Ty wiesz, że to jest myśl! :bounce:Zwłaszcza że zaczęłam się zastanawiać, czy z baseniku, jeśli będzie pompowany, dziecię mi nie "wypłynie" - bo Oskar jest na etapie stawania przy wszystkim i jakby się tak złapał brzegu i wstał.... :crazy:Ale taki basenik to tez nabędę, u dziadków w ogrodzie będzie miał radochę :)Dorka, ale czy jeszcze gdzieś można dostać takie wielkie michy? Bo dawniej, gdy się prało ręcznie, to były, a ostatnio tylko małe miski widuję. Nie bardzo wiem, gdzie szukać większych, w hipermarketach nie widziałam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka