oczka

(6 wyników)
  • Witam. Mam dwa pytanka odnosnie oczek i noska. 1. Czy jest to normalne, ze mojemu psiakowi lzawia oczka ? Nie jakos nadmiernie i nie jest to ropa tylko zwylke "lezki" ale itak wole spytac. Zalaczam zdjecie : img188.imageshack.us/img188/548/img0017ioc.jpg 2. Trzy dni temu astonka "ukasil" w nosek piesek. Jak ogolnie wiadomo rasy "szczurowate" odwazne sa tylko na rekach wlasciciela no ale niestety stalo sie. Przez dwa dni Aston nie dal dotknac noska a przy kazdym ruchu reka w jego ...
  • Witam wszystkich. Mam dwa pytanka. 1. Przed chwilka zauwazylem ,ze Aston ma zaczerwienione oczko tzn. spojowka podeszla trosze krwia ( tak jak u czlowieka kiedy sie uderzy). Nie zauwazylem zeby sie gdzie uderzyl, ale oczko go nie boli, nie mruzy go i patrzy calkiem normalnie. Podsylam zdjecie biednego oczka: img695.imageshack.us/img695/7104/cimg0407.jpg 2. Jeden z naszych pieskow (suczka) ma cieczke. Astona normalnie nie da sie opanowac :O Ostatnim razem zupelnie go to nie int...
  • Mojej suni od ok 2 dni ropieje i łzawi jedno oczko- nie jest to straszne ropienie, wydziliny jest troche wiecej niż w drugim. Przemywam je. Wiem ,ze psu nie wolni nic wkraplac do srodka oka Dziś chyba już pojedziemy do weterynarza. ?????????????????????????
  • Witam, Czy czerwone, czasem, wrecz czarnawe placki zaczynajace sie w kąciku oka labradorka sa normalne. Niektore tak maja, a niektore nie. Od czego to zalezy? Czy jest to jakas dolegliwosc? Pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedz.
  • Mam 10 tygodniowego labradorka Boba, jest ze mna od soboty. Biedactwo od wczoraj ma cieply nosek i chyba podwyzszona temperature. Apetyt mu dopisuje, duzo wody pije, nie wiem co to moze byc? Moze teskni za rodzenstwem? Pomozcie;-(
  • Mam pytanie - czy biszkoptowe laby maja zawsze czarne oczy a czarne maja oczy brazowe? Czy nie ma na to reguly i zarówno jedne jak i drugie moga miec oczy takie lub takie? Pytam z ciekawosci bo chce kupic laba z czarnymi oczkami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się