odpowiedzialny

(7 wyników)
  • [b]za naszą parafę! [/b] Trudno jest udzielić jednoznacznej odpowiedzi na zadane pytanie. Osobiście jestem przekonany, że większość z nas może o sobie tak powiedzieć, chociaż z przedstawianych przez Ks. Nowickiego rocznych sprawozdań z działalności parafii, nie jest to takie jednoznaczne. Napiszę jednak o swoich przemyśleniach w tym temacie. Na pewno przejawem odpowiedzialności za dobro wspólne, zwane parafią, jest: - uczestnictwo w budowie Kościoła przejawiające się osobistą pomoc...
  • Moim zdaniem radni podjęli opowiedzianą decyzję. Skoro burmistrz nie potrafił zdobyć żadnych środków zewnętrznych, a zadłużenie gminy wzrasta to kasa jaką można by przeznaczyć na ten cel to kropla w stosunku do całych kosztów. Jak się nie ma kasy to się nie zaczyna. Lepiej było przeznaczyć te pieniądze na dokończenie już zaczętych inwestycji. Niepotwierdzona lista odpowiedzialnych radnych głosujących za przesunięciem terminu rozpoczęcia budowy hali, po zabezpieczeniu odpowiednich środków fin...
  • Jestem przekonany, że Bronisław Komorowski wygra w cuglach. Ma odpowiednie zaplecze, jest inteligentnym, roztropnym i odpowiedzialnym politykiem. Oceniam jego wynik w pierwszej turze na 65% głosów.Lech Wałęsa
  • Nieodpowiedzialne wypowiedzi prezydenta, znów popsuły i tak nienajlepsze stosunki ze wschodem. To muszą powoli naprawiać premier i minister spraw zagranicznych. Udało się im doprowadzić do wizyty szefa ruskiej dyplomacji i spotkania z białoruskim ministrem spraw zagranicznych. Dyplomacja to polityka małych kroczków i rozmowy a nie "wykrzykiwanie i wrzaski niegrzecznego bobasa"
  • Nie wiem kto zarządza obecnie cmentarzem w Chwałowicach , ale jeden kontener od strony głównej drogi to stanowczo za mało -skoro płacimy tak wysokie ceny za wszelkie usługi /najwyzsze w wojewódzwie/cmentarz jest ogółnie zaniedbany, brak kostki na bocznych alejkach , parking bez odpowiedniego sanitariatu /kibel , który obecnie istnieje to XII wiek , brak na nim kostki brukowej , oswietlenia .Czas na modernizację i spełnienie wymogó sanitarnych w UE.
  • Przy wyjeździe na Chwałowice ul. Witosa jak zwykle w taki deszcz jest zalana, oczywiście nikt nie jest za to odpowiedzialny. Kolejna polska paranoja!!
  • Bardzo jestem ciekawy, kto jest odpowiedzialny za zimowe utrzymanie drogi łączącej Jelcz z Oławą. Dziś rano była lodowiskiem, nie było żadnych piaskarek. To skandal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się