hersst 23.06.10, 18:27 Jestem przekonany, że Bronisław Komorowski wygra w cuglach. Ma odpowiednie zaplecze, jest inteligentnym, roztropnym i odpowiedzialnym politykiem. Oceniam jego wynik w pierwszej turze na 65% głosów.Lech Wałęsa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dogbono166 Re: głos mędrca 23.06.10, 18:32 Lechu czekam na moje sto milionuf - wcionsz Odpowiedz Link
jasfinks Re: głos mędrca 23.06.10, 19:13 On tam chyba często jak nikt nie widzi,np na rybkach, chichocze, że udało mu się bezkarnie powyrywać kartki o Bolku z wypożyczanych kilka razy z IPN swoich akt... Odpowiedz Link
j.laskowice Re: głos mędrca 23.06.10, 20:26 "Jestem przekonany, że Bronisław Komorowski wygra w cuglach. Ma odpowiednie zaplecze, jest inteligentnym, roztropnym i odpowiedzialnym politykiem. Oceniam jego wynik w pierwszej turze na 65% głosów.Lech Wałęsa " Daj Boże! Odpowiedz Link
mono80 Re: głos mędrca 23.06.10, 20:29 "nie chcem ale muszem" a popiera go ta tzw. Polska A,jak niektórzy eksperci z tego forum piszą,że lepiej wykształcona i nie moherowa Odpowiedz Link