-
Stosowałam oliwę z oliwek -oczywiście z I tłoczenia na zimno- firmy Goya
wcześniej jeszcze jakiejś innej firmy . Zawsze były gorzkawe w smaku.
Wiekszośc oliwek jest w przeżroczystych szklanych butelkach. Jednak na każdej
butelce jest napisane ,że należy ja przechowywać s chłodnym i CIEMNYM
miejscu.Dlaczego więc producent rozlew ją w przeżroczyste butelki???!!!
Ostatnio zakupiłam oliwe w butelce z ciemnego szkła - jest jeszcze bardziej
gorzka od poprzednich , wręcz piekąca w język. ...
-
Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy ma sens picie na czczo oliwy z oliwek z
sokiem z cytryny w równych proporcjach? Czy mogę to wymieszać i wypić razem?
Czy muszę najpierw oliwę, potem sok? Ohyda, od samego myślenia mi niedobrze.
Czy tę oliwę można zastąpić innym olejem?
Jakie ilości są wskazane? I jak długo?
Wiem, że jest sporo sposobów na oczyszczanie wątroby, ale wszystkie które
znalazłam są z lewatywami, a to odpada. Nie mam przekonania do lewatyw.
proszę o odpowiedź, bo mi t...
-
A co serwujecie sobie n sniadanie?Bo ja albo nie mam pomyslu albo w kolko to
samo...Moze jakies propozycje?
-
Nie umiem robić majonezu w domu :( A marzy mi się sałatka...Czy ktoś może
polecić majonez na kwasku cytrynowym i bez cukru? Są takie?
A może wskazówki od robiących majonez, którym zawsze wychodzi?