(4 wyniki)
  • Chcialam Was sie zapytac czy znacie online jakis dobry slownik. Ja korzystam z Ling.pl, ale jego woloska wersja jest bardzo uboga. Najczesciej konczy sie tak, ze tlumacze z PL na angielski i z angielskiego na wloski. Znacie cos lepszego? Magda
  • Czy znacie jakieś dobre słowniki online za darmo? Ja zawsze używam tego w onecie, ale czy on jest najlepszy? Chodzi mi zwłaszcza o niemiecki i angielski!
  • Witajcie, w najbliższym czasie planuję uzupełnić moje zbiory językowe i szukam dobrze zaopatrzonej i taniej księgarni internetowej. Korzystałam z oferty na sylabus.pl i ksiazkiknk.pl, ta druga ma bardzo duży wybór i pewnie znalazłabym wszystko, czego potrzebuję, ale ceny są raczej wysokie. Jakie księgarnie internetowe polecacie? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam!
  • thank you very much for your message, we would like to inform you as follows: the price includes also the breakfast check in time starts at 14,00 the payment follows at the hotel, no earlier, the cc is requested for security reasons only, we are looking to receive jyour online booking, please do note into the booking form the requirement of one double bed!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się