Forum Kuchnia Napoje
ZMIEŃ
      pita

pita

(73 wyniki)
    • Chciałbym wreszcie kupić sobie jakąś zdrową kawę, do tej pory mało jej piłem, ale od kiedy zasmakowała mi na wakacjach piję regularnie. Jaka lepsza - parzona czy rozpuszczalna? jakie marki polecacie? na co patrzycie przy wyborze?
    • Cola z Biedronki to wynalazek chorych umysłów. Wojna z Colą z Biedronki skończy się któregoś dnia. Wtedy będę uważała, że końcowym zagadnieniem mojego życia stanie się rozwiązanie problemu coli z Alberta. Bądźcie bez litości, bądźcie brutalni... Dżyngis-Chan rzucił na śmierć miliony kobiet i dzieci świadomie i z lekkim sercem – historia widzi w nim tylko wielkiego założyciela państw. Kiedyś stworze moje odzdziały o nazwie Antycola , dam im rozkaz nieugiętego i bezlitosnego z...
    • Witam pochwalcie sie z czym pijecie Malibu i w jakich proporcjach, bo mi jakos ono nie smakuje, ale moze po prostu pije je nie tak jak trzeba :P Dzieki za info
    • kawe, herbat, piwo, sok ?
    • Jak w temacie, ja mogę pochwalić się kucykiem pony, drink wymyślony przez moją koleżankę, składniki sekretne ;)
    • samo czy z dodatkami ? Macie jakieś propozycje?
    • ...co podobnie jak podnoszenie dłoni kobiet do ust czy wręczanie kwaitów łodygami do góry jest objawem prostactwa. Człowiek kulturalny pije gorące napoje wyłącznie w porcelanowych naczyniach a jedynie zimne w szklanych.
    • Nazwa na dzień dobry kojarzy się z meskaliną ,odsyła w regiony Ameryki Południowej i halucynogennie wybrzmiewa.Pił ktoś i coś napisze?
    • Tzn inną niz pepsi czy cc. z pewnoącia tak i jakie sa wasze wrażenia? Ja osobiscie za w miare sensowną uważam cole hoopa, natomiast ostatnio miałem watpliwa przyjemnosc spożycia coli spod znaku firmy dodoni-syf taki ze największemu wrogowi bym nie zyczył spróbowania.Moze znacie jeszcze inne lepsze lub gorsze podróbki coli?
    • Chcę ugościć znajomego Rosjanina, ale nie wiem, jakie kieliszki stosuje się do wody kolońskiej. Cz koniakówki, czy też może jakieś inne?
    • A moze pijecie by zapomniec o napojach, hę?
    • jakie napoje są u Was najczęściej? których pijecie najwięcej, jakie lubicie najbardziej? Woda, cola, soki - czyli co najchętniej piją Polacy* bez alkoholowo :)
    • Jak Wam smakuje piwko a bardziej mix lemoniady i piwa? dla mnie rewelacyjne szczególnie mocno schłodzone. bardzo w nim zasmakowałam. piliście już?
    • Ja dwa razy w tygodniu. Na czesciej mnie po prostu nie stac. A chcialoby sie...
    • drogie to jak cholera więc zastanawiam się czy warto kupić toto na sylwka
    • Chlodze sie ostatnio rozowym polwytrawnym winem z lodem. Bardzo orzezwia.
    • Przypominam. Jutro, "Pub na Chmielnej", Chmielna 15, godzina 18.00.
    • Mi kiedyś, bardzo dawno temu zdarzyło się napić Ludwika. Po pijaku oczywiście. BRRRRRRRRRRRRR.........
    • Brzmi obrzydliwie ale ja tak pije...Zastanawiam sie tylko czy to nie niszczy jej dobroczynnych właściwości? Czasem różne połączenia nie współgrają-nie chodzi o smak bo to sprawa dyskusyjna..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się