Gość: Domi IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:55 jak tam jest z hotelami 4-5* i plażami - plaże i hotele jak wypadają w porównaniu z Tunezją kontynentalną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MS Re: DJERBA ? IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:50 też podbijam - nikt nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
megan77 Re: DJERBA ? 18.05.09, 12:08 Ja byłam w Zarzis obok Dzerby, w 4*, bezpośrednio przy pięknej plaży. Hotel ok, czysto, dobre jedzenie, dobra obsługa. W okolicy niewiele do zwiedzania, można objechać całą Dzerbe i zrobić wypad na Sahare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gring0s Re: DJERBA ? IP: *.polkomtel.com.pl 01.06.09, 13:58 BYłem 2 lata temu w hotelu ksar djerba 3,5 gwiazdki, a wczesniej w sousse w el hana hotel 4*. Największa różnica to cisza i spokój na djerbie. W sousse plaza przy ulicy to niewypal! Jak tam sie zrelaksowac..Na djerbie chodziliśmy cala plaza kilkanascie km i bylo rewelacyjnie. Do zwiedzenia grobla rzymska, ogrod z krokodylami i muzeum w jednym. Tanie i wszedzie obecne taxi :) Przy kazdym kolejnym wypadzie patrzylem najpierw na djerbe, a potem na inne hotele, jednak ceny sa zdecydowanie wyzsze niz na czesci kontynentalnej. Teraz probuje monastir, mam nadzieje, ze przekonam sie do innych czesci tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś