Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      po zabiegu

po zabiegu

(3 wyniki)
    • Od dwóch dni próbuję skontaktowac się z dr K-kurcze jakoś zawsze jak jest nam ten kontakt potrzebny pani dr zrzuca nas. Córka miała w niedziele niewinnie wyglądająca przygodę fatalnie zakończoną-nisła płatki na śniadanie,potknęła sie i miseczka która pękła rozcięła jej bardzo mocno rękę pomiędzy palcem wskazującym a środkowym. Niestety tak głęboko że zostało przecięte ścięgno przywodzące palec oraz nerwy. Po zabiegu pod narkozą ścięgno zostało zeszyte ale nerwy tylko zbliżone.Mają się ...
    • W poniedziałek mój synek 5,5 roku, ma mieć usuwane migdałki(zabieg w znieczóleniu ogólnym). Doradzcie proszę, co mogę mu podać aby zniwelować ujemne skutki po zabiegu (krwawienia, obrzęki itp.) Lekarka u której byłam zaleciła podawanie Traumeel Heela przez 3 tyg 2 razy dziennie po jednej tabletce. Czy to wystarczy? A może polecicie coś lepszego?
    • Kochani! Moj 15miesieczny synek za kilka dni bedzie mial zabieg na przepukline, Maly boi sie juz lekarzy, pobierania krwi itd czy moge podac mu cos przed operacja? na uspokojenie, a moze nawet na to zeby nie czul bolu brzuszka po zabiegu, jest zywym dzieckiem i ciezko bedzie zatrzymac go w lozku a boje sie ze w kilka dni po zabiegu bedzie bolalo, podpowiedzcie cos, co mozna podac i kupic bez recepty pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się