po zabiegu

(12 wyniki)
  • chcialam zapytac czy po zabiegu laserem barwnikowym mozna smarowac skore mascią np "oxycort"? chodzilam na zabiegi laserem ktp i lekarz polecal mi wtedy ta masc ,teraz po zabiegu laserem barwnikowym pani doktor przepisala mi "auriderm". niestety mam problemy ze znalezieniem tej masci w aptece.. czy moge wiec po zbiegu nadal stosowac "oxycort"?
  • Witam wszystkich! Jestem po próbnym zabiegu laserem barwnikowym. Zabieg miałam zrobiony 5 dni temu. Była to tylko próba na kawałku 5-6cm kwadradowych. Miejsce po zabiegu wpierw zrobiło się szaro-granatowe, a po jakieś godzinie już było prawie że czarne. Po dwóch dniach od zabiegu zrobiły mi się w miejscu po zabiegu pęcherzyki. Wyglądaly jak pęcherzyki z ropą i z dnia na dzień robiły się większe aż samoistnie pękły (ale jeszcze nie wszystkie). Lekarz powiedział, że miejsce po zabiegu bę...
  • W piątek byłam pierwszy raz na zabiegu usuwania naczyniaka płaskiego. Jestem jednak nie zadowolona gdyż nie widzę żadnego efektu. Naczyniak tzn. ta jego część która była naświetlana wygląda gorzej niż normalnie (jest mocno zaczerwieniona). Sam zabieg był do zniesienia ale później czułam się jakbym została poparzona, skóra piekła i szczypała. Pozdrawiam
  • Witam! Jestem zapisana na wizyte pod koniec czerwca . Śledząc to forum zauważyłam , że kilka osób tez tam się wybierało. Bardzo proszę osoby, które już były niech się podzielą swoimi doświadczeniami?
  • obejrzalam w albumie zdjecie Martynki, jakim laserem miala wykonywane zabiegi i dlaczego chca Panstwo czekac az dziecko skonczy 7 lat? Mozecie zamiescic tez zdjecie Martynki przed zabiegiem. Mama Nicole (zdjecie a albumie, naczyniaki plaskie)
  • Witam, jestem po 1 zabiegu w instytucie Sharley i mam mieszane uczucia. Mam duzego naczyniaka plaskiego na udzie. Czy ktos leczyl juz tam swojego naczyniaka? Jakie sa rezultaty? Prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam
  • Mam takie pytanie które troche mnie męczy... kiedy widać efekt po zabiegu? bo u mnie wszystko ładnie sie wygoiło ale...ja wiem wydaje mi sie że jest ciągle tak samo...oglądam zdjęcia dziewczynki która po czterech zabiegach ma tak rewelacyjny efekt mimo dość duzego naczyniaka w porównaniu z moim i chce mi sie płakać... chyba zrezygnuje...3 zabiegi za mną a...ehhh
  • Zamieściłam fotkę mojej niuni po 4 zabiegach laserowych. Jest do obejrzenia w albumie. Uważam, ze efekt jest super i naprawdę warto było podjąć i teraz kontynuować leczenie. Przedwczoraj mieliśmy 5 zabieg laserowy. Bardzo dokładnie lekarz pokrył naczyniaka, dosyć wysoko podjechał pod oko i dzisiaj moja niunia wygląda jak mały chińczyk, oczko podpuchnięte. Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusi „naczyniątek” oraz osoby, borykające się z tym problemem i życzę wytrwałości w ...
  • Do wszystkich borykajacych osób sie z naczyniakem płaskim, pragnacych się go pozbyć. Ja sama mam ten problem kilka lat temu leczyłam się w C.D.I.T.L w Łodzi lecz te lasery nie są skuteczne i wszystko okzało sie na marne. Jednak od 2 lat lecze naczyniak w "Sharley" w Warszawie i stwierdzam że po efektach jakie widze zwalczanie naczyniaka laserem v - star photogenica jest to najlepszy laser w Polsce naprawde już po 1 zabiegu widac odcień naturalnej skóry, w porównaniu co miałam a co...
  • Witam Was serdecznie. W ubiegłą sobotę miałam pierwszy zabieg laserem i jak narazie mój naczyniak płaski na twarzy jest mocno zaczerwieniony i pojawiły sie strupki.Lekarz twierdzi,że pierwsze efekty widac po 2tyg więc cierpliwie czekam....powiedział tez ze na pewno będzie bledszy i ze zakrywanie go zajmie mi połowę mniej czasu niz przed zabiegiem. Ilość zabiegów okreslił na 4 razy. Oczywiście 1-szy zabieg miałam robiony około 40 min i na całości naczyniaka. Miałam 5tyś strzałów laserem....
  • Jak wygląd naczyniak po czterech zabiagch...sama jestem po dwóch...trzeci przedemną...i zastanawiam sie ile jeszcze mnie czeka takich zabiegów...Czy po 4 zabiegu efekt jest widoczny? Powiem szczerze ze u mnie po 2 zabiegach naczyniak jest jaśniejszy ale nie ma miejsc żeby naczyniak choć odrobine zniknącł...i troche mnie to martwi :/
  • Mam pytanie...mialam w piątek kolejny zabieg laserowy (laser barwnikowy pulsacyjny) i pani doktor zwiększyła mi dawke energi...Naczyniak o tym zabiegu bardzo mnie piesze, jest wysuszony i wyskoczyły pod nim grudki krwi...nie wiem co o tym myślec...czy za duza dawka laseru może zaszkodzić? czy po prostu coś poszło nie tak...a jesli tak to jaki może być tego skutek ??? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się