polna

(59 wyników)
  • Dostałam dziś od swojego lekarza po 2-óch latach starań oczywiście bezowocnych do kliniki niepłodności w Poznaniu na Polnej, może są Tu kobiety które wcześniej się tam leczyły badź leczą? wiedzą jak to funkcjonuje? ile się czeka? czy lepiej iść z mężem czy samej? Inne Kobietki też chętnie poproszę o opinie jak to było w waszym przypadku... Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi!
  • Jesteśmy z żoną po dwóch próbach ISCI w klinice na ul.Polnej w Poznaniu. Niestety dwie próby nie zakończyły się powodzeniem. Szukam osób, które potrafiłyby powiedzieć "coś więcej" o skuteczności in vitro na Polnej. W następnym m-cu rozpoczynamy kolejną procedurę, ale permanentnie zadajemy sobie pytanie co dalej ??? Nadal Polna ? Może spróbować w innym ośrodku.Czekamy na radę i pozdrawiamy gorąco wszystkich uczestników formu. A&M
  • Podpoweidzcie proszę jak sie za to zabrać. Czy aby zglosic sie do Kliniki Nieplodności w Poznaniu potrzebuje skierowanie? Jeśli tak to od kogo? Czy moge wybrać lekarza do którego chcę sie zapisać? A może lepiej wybrac lekarza, który przyjumje na Polnej i wybrac sie do niego na wizyte prywatnie, a potem wspomagac sie Polną? Kogo byście poleciły? I jak sie z nim skontaktować. Będę bardzo wdzięczna za wszelka pomoc.
  • Czy komuś z Was udało sie in vitro na Polnej w Poznaniu? bardzo proszę o odp pozdrawiam
  • Witam czy komuś z was udała się IUI na Polnej w Poznaniu pozdrawiam
  • Witam, mam pytanie czy lekarz który kieruje do HSG do szpitala na Polnej tez tam pracuje i kogo polecacie z Polnej, kogos kto zna sie na problemie niepłodnosci a nie błądzi po omacku...
  • BNapiszce, kochane, jak to wszystko wyglada od strony praktycznej? Ile czeka się na wizyty, itp:)
  • proszę o opinie nt. tego zabiegu wykonywanego w szpitalu na Polnej; jak powinnam się przygotować do pobytu w szpitalu, w którym dniu wykonywany jest zabieg (w dniu przyjęcia?), jak przeżyć lewatywę / cewnik... czy ingerencja lekarza podczas zabiegu to wyłącznie nacięcia brzucha? uff... tyle niepewności... pozdrawiam, ewa
  • Witam mam mieć pierwszą inseminację na Polnej bardzo się boję bo nie wiem co mnie czeka Prof. mówił mi że to nie boli, ale w ogóle jak długo trwa samo podanie nasienia i czy po inseminacji dużo kobiet zachodzi w ciąże. Jakie są warunki szpitalne. Może mi udzielicie kilka odp pozdrawiamsmile
  • Dziewczyny W przyszłym tygodniu wybieram się na HSG na Polna w Poznaniu. Powiedzcie mi jak to badanie tam wygląda, ile trwa, co właściwie trzeba ze sobą wziąść. ???Jak długo trwa pobyt w szpitalu i wogóle proszę piszcie wszystko co wam przyjdzie do głowy. Dzięki z góry,pa
  • cześć dziewczyny czy któraś z Was miała laparo w Poznaniu na polnej a może któraś z Was leczy się u Doktora Jędrzejczaka jeśli tak z chęcią pogadam miałabym pare pytań. Dzięki serdeczne!
  • Szukam informacji o Poradni Endokrynologicznej na Polnej w Poznaniu. Mam skierowanie do tej poradni. Byłam tam wczoraj, próbowałam się zarejstrować ale mieli wolne. Dzisiaj próbuje sie tam dodzwonić i nie moge. Może któraś z was może mi coś poradzić, jakimi ta poradnia rządzi się zasadami - czy trzeba być osobiście np. punkt 7.30 żeby coś załatwić a może trzeba iść do kogoś prywatnie, żeby tam się dostać. Kogo wogóle polecacie tam, u kogo warto się leczyć?
  • Za namowa dziewczyn chce zmienic dr Spaczynskiego na innego. Prosze o porade kogo polecacie. Nie chcialabym znowu trafic do tak nieodpowiedzialnego goscia. Dziekuje. A moze isc prywatnie?..
  • Pomózcie, doradzcie który ośrodek leczenia niepłodności wybrac . Obecnie leczecę się na Polnej 0,5 roku. Niewidzę efektów ( no moze spadła prolaktyna) ale u meza tez nic lepiej. Chce zmienić na Vital- Medica podobno lepszy osrodek? Tina
  • Dziewczyny, napiszcie proszę o hsg szczególnie na Polnej jesli miałyście tam wykonywany ten zabieg. Ja idę tam za tydzień i strasznie sie boję.
  • Tak się wzbraniałam, ale jednak idę na hsg. Strasznie się boję czy któraś z was miała robione hsg na Polnej? Jakieś rady? Jak to wygląda? Ile tam jest osób? Czy robią lewatywę? Co ze znieczuleniem?Proszę odpiszcie- panikuję!!!!
  • moja przyjaciółka odchodzi od zmysłów, odebrała właśnie betę po IVF i ma wynik 6,7 a dolna granica 5,8. Nie możemy się dodzwonić do naszych lekarzy, czy któras zna te normy? Czy to ciąża?
  • Dziewczyny chciałabym poznać opinie na temat tych dwóch lekarzy. Chcemy wybrać się do jednego z nich i dlatego proszę o opinie. Mam PCOs natomiat mąż oligospermie który z nich jest lepszy? Dzięki
  • czy ktoś z Was może mi coś o nim napisać?
  • Bardzo się ciesze że znalazłem to forum, ponieważ jesteśmy z żona po kilku nieudanych inseminacjach i podjęlismy decyzję , aby przystapić do In Vito w Poznaniu na Polnej. Przeczytałem trochę starszych wątków i znalazłem tylko jedna parę której się to udało i to potrójnie.Mam prośbę do wszystkich którzy własnie w tej Klinice mają doświadczenia z in Vitro, aby sie odezwali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się