Dodaj do ulubionych

IN-VITRO Polna

29.04.03, 09:41
Bardzo się ciesze że znalazłem to forum, ponieważ jesteśmy z żona po kilku
nieudanych inseminacjach i podjęlismy decyzję , aby przystapić do In Vito w
Poznaniu na Polnej. Przeczytałem trochę starszych wątków i znalazłem tylko
jedna parę której się to udało i to potrójnie.Mam prośbę do wszystkich którzy
własnie w tej Klinice mają doświadczenia z in Vitro, aby sie odezwali.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola1232 Re: IN-VITRO Polna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 11:13
      Zgłoś się do dr Jędrzejczaka na Polnej- bo on ma z tego co się oreintuję
      najepsze efekty w in vitro.
      Wiem tez od zaprzyjaźnionej lekarki, że najlpszy ośrodek in vitro jest w Białym
      Stoku. Zycze powodzenia.
      • Gość: Libra Re: IN-VITRO Polna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 13:35
        tak na marginesie, a który ośrodek w Białymstoku poleca Ci zaprzyjaźniona
        lekarka? Bo jest ich tam trzy, o ile się nie mylę. I jeśli Ci poleca tak po
        prostu Białystok, to rozumiem, że od lat się tym nie interesuje i nie ma
        pojęcia co się dzieje w tej dziedzinie. Poza tym jest Novum w Warszawie, które
        przoduje w in vitro i ICSI.
        Libra
    • Gość: celes Re: IN-VITRO Polna IP: *.acn.pl / 10.68.1.* 29.04.03, 17:45
      Jeśli chodzi o in vitro, to najlepiej do doktora Derwicha, on głownie się tym
      zajmuje. Dr Jędrzejczak też pracuje w tej samej klinice, również specjalista w
      leczeniu niepłodności, tylko specjalizuje się w czymś innym.
      • topola Re: IN-VITRO Polna 30.04.03, 11:28
        Obaj wymienieni lekarze uczestniczą w programach IVF, tzn prowadzą stymulację,
        monitorowanie, punkcję i transfer. Dr Jędrzejczak jest dodatkowo andrologiem i
        może o tą specjalizację chodziło, ale zajmuje się również IVF.
        • b-k Re: IN-VITRO Polna 30.04.03, 19:18
          Bardzo wszystkim dziękuje za opinie i rady,mamy już kontakt z lekarzem który
          pracuje na Polnej, jednak najbardziej nas interesują efekty IN VITRO w tym
          szpitalu, ponieważ jesteśmy trochę zaniepokojeni wczesniejszymi wątkami o małej
          liczbie uzyskiwanych zarodków, dlatego bardzo proszę o opinię osób którym się
          powiodło lub.............nie.
          • Gość: bibi Re: IN-VITRO Polna IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 11:38
            Ja niestety należę do osób, którym się nie powiodło dwukrotnie na Polnej.
            Podczas punkcji i transferów poznałam wiele dziewczyn, którym też się nie
            powiodło. Zmieniłam Klinikę na Białystok (doc. Szamatowicz) i teraz jestem w 27
            tyg. ciąży!!. Najlepsze wyniki ma podobno Novum i Białystok, jednak w B jest
            zdecydowanie taniej- choć znacznie gorsze warunki niż na Polnej.
            Pozdrawiam Bibi i synek wiercipiętka
            • Gość: monika Re: IN-VITRO Polna IP: 167.178.113.* 07.05.03, 13:38
              czy możesz podać ceny in vitro w Białymstoku!!!
        • Gość: MONIKA Re: IN-VITRO Polna IP: 167.178.113.* 07.05.03, 13:37
          Dr Derwich też jest andrologiem! I o nim słyszałam same pozytywne opinie (
          czego o dr Jędrzejczaku nie mogę powiedzieć )
    • b-k Re: IN-VITRO Polna 07.05.03, 20:33
      bibi!
      Przepraszam za dociekliwość , ale czy mogłabyś napisać co było przyczyną Twoich
      niepowodzeń na Polnej? Pytam ponieważ słyszeliśmy z żoną ,że w tej klinice są
      problemy z uzyskaniem zarodków i często nie ma czego transferować , czy jest to
      prawdą?
      • topola Re: IN-VITRO Polna 08.05.03, 11:47
        Podobno jest już lepiej, tzn. w zdecydowanej większości przypadków do transferu
        dochodzi. Zajrzyjcie do swojej skrzynki.
        Pozdrawiam. Topola
        • b-k Re: IN-VITRO Polna 09.05.03, 10:57
          topola ! jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za wszystko co nam napisałaś. Odezwę się
          wkrótce na Twoją skrzynkę. Dziękuję i pozdrawiam .
    • Gość: nulam Re: IN-VITRO Polna IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 00:01
      Jesteśmy po udanej próbie in vitro na Polnej. Udało nam się za pierwszym razem
      i z tego powodu jesteśmy bardzo szczęśliwi. W ubiegłym roku urodził nam się
      śliczny synek. Zaczęliśmy naszą walkę od wizyt u dr Jędrzejczaka a in vitro
      wykonywał dr Derwich. Życzę powodzenia.
      • Gość: bibi Re: IN-VITRO Polna IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 12:16
        Sorry, że dopiero teraz odpowiadam, nie zaglądałam na strony Gazety. W moim
        przypadku przyczyną niepłodności jest endometrioza(IV stopień), leczona przez
        ok 6-7 lat na Polnej. W obu Klinikach- na Polnej i w Białymstoku miałam bardzo
        dużo zarodków- od 16-9 wszystkie klasy A i B.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka