Gość: sylwia IP: 81.15.213.* 20.07.03, 21:26 Dziewczyny chciałabym poznać opinie na temat tych dwóch lekarzy. Chcemy wybrać się do jednego z nich i dlatego proszę o opinie. Mam PCOs natomiat mąż oligospermie który z nich jest lepszy? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia1z Re: Pawelczyk czy Derwich z Polnej 21.07.03, 10:02 wg mnie Derwich! Pawelczyk poświęca swój czas jedynie w prywatnym gabinecie ( wizyta 150 ). Na oddziale na Polnej jest nie do uchwycenia. Derwichh jest na oddziale prawie zawsze, uchwytny również pod komórką a co do tego który jest większym fachowcem??? Obydwaj są doskonali tyle że Derwich ( wg. mojej opinii ) jest tym, który ma większy udział w staraniach. Zajmuje się pacjentami osobiście a Pawelczyk tylko zleca badania, zabiegi itd. Przez Pawelczyka miałam robioną laparoskopię - bardzo polecam!!!. Ale do inseminacji, in vitro - Derwich - bo to właśnie on wykonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Pawelczyk czy Derwich z Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 11:26 Ja akurat chodziłam do Beaty Kubiaczyk-Paluch, też leczyłam się na PCO Pawelczyka bym nie wybrała mimo że jest dobrym fachowcem bo myślę ze najwazniejszy jest dobry kontakt z lekarzem a u niego raczej takiego nie ma Derwich ma bardzo dobrą opinię A tak poza tym to życze powodzenia Ja leczylam sie 3 lata a teraz mam prawie 2 letniego synka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Pawelczyk czy Derwich z Polnej IP: *.tele2.pl 28.07.03, 11:04 A inseminacja wyknywana przez Derwicha na Polnej ile kosztuje. Rbi n mze na kase chorych? Ile kosztuje u Niego w gabinecie prywatnym I wizyta? I ile kosztuje prywatnie USG? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1z Re: Pawelczyk czy Derwich z Polnej 28.07.03, 11:22 na Polnej inseminacja jest bezpłatna!!! wizyta u Derwich kosztuje 100,00 ( w tym USG, które robi przy każdej wizycie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Pawelczyk czy Derwich z Polnej IP: *.tele2.pl 28.07.03, 11:34 jeszcze dwa pytania, czy zeby sie umowic do Dyrwicha to tylko dzwonic mozna na komorke, czy ma jeszcze iiny tel kontaktowy! Na komorke bardzo ciezko sie dodzwonic!!! Czy znacie osoby, ktorym udała sie iui u Derwicha i za ktorym razem??? Odpowiedz Link Zgłoś