Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      polsat

polsat

(43 wyniki)
    • Moze wiecie jak oglądnąć chociaż skróty we wtorek?? (oczywiscie jak sie nie ma "N") a tylko polsat, tv4, polsat sport i polsat sport extra,(bez polsat futboll) Zacząłem szukac i okazało mi sie ze w proramie nic nie ma TVP chociaz we wtorek dawali skroty tu widze lipa prosze dajcie znac jak to oglądać??
    • Ostatnie zdanie z tekstu gazeta.pl doskonale pointuje całą sytuację: najlepiej więc usunąć Legię z Ekstraklasy i będzie spokój!!!!!!!!!!! To żenujące, że TVN (ITI) nie potrafi pogodzić się z porażką i wykorzystuje w tym celu swoją pozycję właścicielską w Legii. Oferta Canal+ była, jest i pewnie bedzie lepsza od wszystkich innych, a jesli do tego dodać jeszcze możliwość wykorzystanie kanału TP SA, to po prostu rewelacja. Pomijam taki drobny fakt, ze poziom realizacji transmisji w Canal j...
    • Mam prośbę przychodzą do mnie znajomi w sobotę wieczorem i chcemy oglądnąć (przy browarku rzecz jasna:)) mecz Argentyna - WKŚ (o 21.00) Jest on na Polsacie, któego ja nie mam (posiadam CYFRĘ PLUS). Czy ktoś wie na jkim kanale z Cyfry Plus będzie ta transmisja niekodowana? Help, inaczej mam problem ze znajomymi:) ZDF i ARD będzie z satelity (Hot Bird) zakodowany na czas meczy, więc odpada. Może jkiś francuskie, włoskie, irańskie itd? macie jakąś wiedzę w tym temacie? Dzięki z góry ...
    • wytłumaczcie mi bo juz nie wiem: jak nie w TVP to wszystkie mecze zobacze w normalnym Polsacie tak ? CZyli przeciętny kibic bez dekodera obejrzy wszystkie mecze tylko bedzie musiał kanał zmienić albo ew. wybrać ciekawsze bo bedą o tej samej porze tak ? bo jesli tak to mi pasuje :) pzdr
    • Przyjdzie znowu skierowac anteny na południowych sąsiadów- Czechów...
    • za to, że na forum piłkarskim rozmawiamy nie o mistrzostwach, tylko o tym jak te mistrzostwa zobaczyć pozdrawiam :)
    • Kibice i ludzie, którym zależy na oglądaniu meczy na mistrzostwach świata 2002! To,że niemieckie telewizje pokażą parę meczy niczego jeszcze nie zmienia. Nie zobaczymy wszystkich tylko te, które będą interesujące z punktu widzenia Niemców. Jedyna szansa na wpłynięcie na Solorza, udzielnego władcę księstewka Polsat to protest polegający na usuwaniu programu Polsat z naszych tunerów TV w telewizorach (i magnetowidach). Usuńmy już dzisiaj ten badziewny program, w którym i tak jest wię...
    • cos tutaj jest niepowazne chyba ze strony kierownictwa polsatu, skoro nagle zmieniaja decyzje i zapowadaja ze wszystkei mecze( wlaczeni z finalem i meczami polakow) beda na zywo tylko na antenie polsatu sport
    • Panie Kazimierzu zycze Panu z okazji urodzin duzo dzuzo usmiechu i radosci. Wszystkiego co najlepsze na nastepne przynajmniej osiemdziesiat lat. Dziekuje za okres rozkwitu naszego pilkarstwa w Polsce pod Pana przewodnictwem. Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia mariusz z san francisco
    • Pokazujcie Valencię i Deportivo. Te dwa zespoły potrafią pięknie grać, a to chyba jest najważniejsze dla telewidzów, nie? Wolę obejrzeć Deportivo i Valencię niż taką Romę, Juventus, co tylko bonić się potrafią.
    • Mówiąc kiedy Ekwador prawie strzelił trzecią bramkę. "To już by była dla nas prawdziwa katastrofa./.../ A tak mamy jeszcze nadzieję." Na 20 minut przed końcem. Na co on liczy. Polacy, przestańmy wierzyć w cuda , weźmy się do roboty. Wygrywajmy bo będziemy lepsi, a nie liczmy na innych i bezbramkowy remis z Niemcami.
    • Jak dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta" w czasie mistrzostw świata kanał Polsat Sport, który pokaże na żywo 64 mecze, będą mogli oglądać wszyscy abonenci sieci kablowej UPC W ubiegłym tygodniu największy polski operator kablowy poszerzył w Warszawie i Krakowie swoją ofertę o sportowy kanał Polsatu. Umowa została podpisana na dwa lata. Wywołało to niezadowolenie wśród części abonentów UPC w innych regionach kraju. Jak się dowiedzieliśmy szefowie kablówki postanowili ostatecznie...
    • W dupe se wsadzcie retransmisje z drugiej ligi!!
    • I fajnie, chociaż szkoda Dudka, byłby na ławce wsparciem dla Boruca
    • Pan obecnie jest w posiadaniu ogromnej armi dresiarzy i innych lysolcow z ASCO itd. , niech Pan uderzy na Czechy , wiosna sie jeszcze nie skonczyla, wiec zorganizje Pan kolejna praska Wiosne 2002, ewentualnie nieh Pan lepiej uderzy na Brno albo Ostrave z tamtad tez nadaja CT2 Albo niech sie panscy chlopy zbiora sie do kupy ,wejda na Pradziada ( taka gora w czeskich Jesenikach, okolo 1490 m.n.p.m) i tam jest ten czeski nadajnik, jak klin wbity w Polske, ktory sieje czeska propagand...
    • dlaczego nawet w tv komercyjnej stawiaja na takich ekspertow jak strejlau ?? juz wolalbym posluchac co ma do powiedzenia mlody, nieznany trener...
    • zajebiste mistrzostwa w Polstat Sport!!! Gmoch, Sterjlau, Person , Kosecki i inni sa super. Pieprzyć Szpakowskiego i jego reżimową telewizje.
    • CHELSEA LONDON HAWE BEEN LINKED WITH THE ARGENTINA AND CORINTHIANS STRIKER CARLOS TEVES "The Sun" . TO SWIADCZY O SILE LIGI ARGENTYJSKIEJ Z TAMTAD JUZ TEZ SIE NIE KUPUJE Z PARE MILIONOW , TYLKO KILKANASCIE , ALBO KILKADZIESIAT . ARGENTYNSKA i BRAZYLIJSKA LIGA SA NAJSILNIEJSZE NA SWIECIE i NIE DA SIE POPROSTU WYKUPIC WSZYSTKICH.
    • przed transmisją było w studiu trzech panów: pan Gmoch, pan Person i pan redaktor z Piłki Nożnej(zapomniałem nazwiska). W każdym razie w czasie rozmowy pan redaktor z PN strasznie obraził Gmocha, wywiązała się przepychanka słowna. W każdym razie już w przerwie nie było w studiu pana Redaktora i tak samo juz po meczu. Chyba go po prostu wywalili redaktorasa na zbity pysk:). i dobrze bo jak powiedział Gmochowi ze ten pragnie zeby zaden trener polski nie osiągnął tego co on na Mistrz...
    • ma ktoś pomysła gdzie na CYFRZE zobaczyćten mecz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się