polsat

(15 wyników)
  • To beznadziejnie. Ilu kibiców żużla ma TVP Sport ? A Polsat Sport jest w kablówce (np. UPC). Jednym słowem do bani.
  • Uważam, że Ekstraliga popełniła duży błąd nie przystając na warumki pierwszej ugody z Polsatem(była świetna). Nie wnikam w słuszność sporu, zależy mi na promocji żużla. Polsat zdobył już spore doświadczenie, a jego relacje wnoszą się na coraz wyższy poziom. Nie wiedzieć czemu poziom relacjonowania sport w TVP wygląda diś jak z początku lat 90.
  • No to po zawodach! Jak znam telewizję publiczną to zobaczymy jakieś fragmenty meczu o pierwszej w nocy i to tak zmontowane, że trudno będzie zorientować się o co w tym wszystkim chodzi a nawet kto wygrywa. Telewizja publiczna (państwowa też) nigdy nie interesowała się żużlem i raczej żużlem się nie zainteresuje, bo kto ma transmisję poprowadzić? Fachowcy od piłki nożnej, czy, jak to kiedyś się zdarzyło, fachowiec od kolarstwa, któremu zderzenie zawodnika z bandą kojarzyło się z...
  • a jak to mam niby oglądać jak w ogólno dostępnej tego nie ma. Najpierw trzeba trochę zaryzykować i dać najlepszy czas i potem z czasem widownia przyjdzie, ale jak się wiecznie spycha na margines to nie dziwne że robi się to dla pasjonatów.... którzy mają polsat sport - sam oglądałbym każdą transmisję jeżeli byłaby np o 15.00 w TV4...
  • Telewizja publiczna niech sobie pokazuje co chce! Mam ją w dupie! Z abonamentu też rezygnuję... Nic w niej nie ma dla kibica żużlowego... Teraz pozostaje kupić cyfrowy Polsacik i bedzie można pooglądać żużel.
  • Świetna wiadomość,a za jakiś czas [ mam nadzieje ze niedługo ]powstanie Śląsk TV z prawdziwego zdarzenia !!!
  • Niech Wójcik się nie wymądrza. Polsat Sport olał kibiców żużlowych i zrezygnował z transmisji na rzecz TVP, a ta będzie nadać je w niedostępnym dla zdecydowanej większości kibiców TVP Sport.
  • Coś mi tu nie gra. Piszecie, że koszykówka nie ma oglądalności w TV. Ale jak już TV pokazuje jakiś mecz, to zawsze trybuny są pełne kibiców, co widać nomen omen właśnie w telewizorach. Tak jest w Koszalinie, Ostrowie, Zgorzelcu, nawet we Wrocławiu, choć ostatnio nieco mniej. Kiedy ta sama TV pokazuje np. żenską siatkówkę (nie twierdzę, że zawsze)albo nawet mecze męskich drużyn siatkarskich (że o piłce ręcznej nie wspomnę) trybuny w halach świecą pustkami. A już na pewno nie są tak zapełnion...
  • Kmita ty ... Oddaj nam kibicom Ślask!!!! My chcemy ogladc Slask a ty nam zabraniasz... Sam nie pokazujesz a innemu nie dasz!!!!
  • ja przez te ich p..lone klotnie o kase nie obejrzalem szlagieru kolejki w niedziele !!!! Tarnow - Sparta! co za ch...je. pozdrawiam wszystkich kibicow zuzla
  • Brawo brawo panie Siemiński:) Niech cała Polska ogląda Wielki Śląsk CPWĆŚ !!!
  • dokladnie!!! wiecej basketu w tv!!!!
  • Po pierwsze panie Toborek, Andersen wystartował tylko w czterech wyścigach i to miom zdaniem była jedna z przyczyn porażki. Zapewne w XIV wyścigu przywiózłby choć jedno oczko, a to sprawę wyniku meczu pozostawiało otwartą - można byłoby wywieźć z Cz-wy remis. Oglądałem transmisję na Polshit'cie Sport, gdzie niejaki "Ułomek" robił za "eksperta" Strasznie ubolewał nad "niesportową jazdą" Hansa. Mimo to jeden z najlepszych sędziów w Polsce był dwukrotnie innego zdania, wykluczając z upadk...
  • A z tą ERĄ to była tylko kaczka dziennikarska !!!
  • "Jeżeli jednak wrocławianie dziś w Stambule nie wygrają, może się to zmienić" Panie redaktorze prosimy nas nie dezinformować. Mecz odbędzie się jutro (12.02) o godz.19:40. A tak w ogóle to może przy okazji artykułu mała wzmianka kiedy, gdzie, której i ewentualnie kto go będzie transmitował nie zaszkodziłaby.To tylko kilka kliknięć w klawiaturę więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się