Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      polsat

polsat

(15 wyników)
    • na Vectra w analogu ?? na dekoderze jest (SD) a na analogu nie ma :(( znów jakieś zmiany, czy jakaś awaria ??
    • Umowę z w/w firmą zawarłem na początku b.r. Wydawałoby się, poważna firma. A tymczasem jej poczynania wskazują na to, że działa niczym "firma krzak". Głupota pracowników mających problemy choćby ze zrozumieniem zwykłego kalendarza jest wprost porażająca. Przytoczę treść pisma jakie zmuszony byłem do nich napisać. Pan Dominik Libicki - Prezes Zarządu spółki Cyfrowy Polsat S.A. W dniu ............ 2011 w Autoryzowanym Punkcie Sprzedaży znajdującym się przy ulicy ................ w Siedlc...
    • czy ktos korzysta z internetu cyfrowego polsatu jezeli tak to prosze o opinie. z gory dziekuje :)
    • Witam. Czy działa Wam dziś normalnie Polsat Cyfrowy? Czy też mam awarię sprzętu? Większość kanałów mi nie działa, a te które działają mają zakłócenia. Siła sygnału tylko 58 %
    • od spboty nadawany jest w kratkę. Jest, nie ma, jest, jest, jest nie ma. Czy tam ktoś się bawi?
    • jak [b]"piszą" [/b]dzisiaj w Podlasiu ma być oprócz kabaretu ekipa Polsatu. Ciekawy jestem, czy coś z tego, miasto, MOK będzie miało? Czy za friko? Odebrałem jako [b]entuzjazm[/b] z przyjazdu POLSATU, sami sobie robimy [b]"zaściankowość"[/b] w mieście.
    • przed chwilą na Polsacie przerwali Rysia na losowanie Lotto. Pani przywitała się słowami: "Środa, 18 marca..." Trochę przysypiałem, ale wstałem, włączyłem komputer i wyświetliło się, że dziś poniedziałek, 16 marca. To w końcu jak to z tym na żywo jest? A może wizję miałem i błąd popełniłem, nie zapisując numerów?
    • Pakiet Srebrny Vectry 37.50 TVM Turbo nawet nie ma :( Polsat Cyfrowy 37.90 --32 kanały za 37.90 zł miesięcznie + ponad 1000 kanałów niekodowanych wszystkie kanały polskie (w pakiecie) Jakie są wasze opinie i co polecacie czy warto sie męczyć z Vectrą
    • Vectra(8)

Czy dostaliście podwyzkę z vectry, bo mnie przysłali pomimo umowy na trzy lata w której jest określone że takich podwyżek nie będzie...
    • Boks, siatkówka. Cały urok przekazów sportowych znika przez polsatowskie reklamy. Nic nie pokazują w przerwach z hali, tylko reklama.
    • .
    • Witam Czy ktos się orientuje dlaczego z Vectry (pakiet złoty) znikneły kanały Polsat Sport i Polsat Sport Extra a na ich miejsce dali TVP Sport i Nsport Trochę się wk.......em bo dwa miesiące temu założyłem Vectre własnie ze względu na kanały sportowe Polsatu.
    • Obejrzałam i włos zjeżył mi się na głowie.
    • Od wczoraj mam problemy z dzwiekem na TVN-ie i Polsacie Sport.Oprocz tego ze dziwnie brzeczy to na TVN-ie dodatkowo slychac w tle jakis francuskojezyczny program. Ma ktos podobnie,czy to cos nie tak z moim telewizorem?
    • Czy może ktoś wie kto w Siedlcach może ustawić antenę satelitarną w miarę tani,. Znalazłem tylko sklep polsaty cyfrowego, ale za ustawinię życzą sobie od 50 do 70zł, Czy jest jeszcze ktoś oprócz nich??? Z góry dziękuję za odpowiedź. Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się