Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      polsat

polsat

(9 wyników)
    • Co jest najbardziej korzystne i gdzie mnie najmniej "okradna"?
    • Jedna z uczestniczek programu Bar 5 przed programem tańczyła taniec erotyczny przy rurze. W związku z tym mądrzy realizatorzy i producenci programu zdecydowali się uatrakcyjnić program zmuszając ją do pokazania innym uczetniczkom jak to się robi ! Ciekawe, czy gdyby była prostytutką - musiałaby zademonstrowac na antenie - jak to zrobić, by klient był zadowolony z usługi. Znając poziom Polsatu tak byłoby. Wracając do tematu Dziewczyny miały zatańczyć taniec erotyczny przy rurze - ...
    • Vectra(7)

Co myślicie o tej kablówce. Moim zdaniem coraz gorzej. UPC ma du żo lepszy zestaw za niższą cenę. Szczyt to brak polsatu sport i zastąpienie go nsportem. w tej nce najciekawsze są reklamy bo ile można słuchać pieprzenia o legii trzech smutnych panów. polsatu 2 też nie ma. kanału seriale , który od razu wprowadziła UPC- w Vectrze brak tak samo jak Domo. ale najgorsze że niem a tego polsatu sport, w którym jest masa siatkówki i koszykówki z Polakami, duże imprezy, F1, diamentowa liga, i Wimbl...
    • Witam czy uwas tez nie ma tych programow tvn tvp1 2 info i polstat? co dzieje sie z tym kraju?
    • Polsat pokazał w bloku informacyjnym przed 19 materiał o przypadkach księży pedofilów w Polsce. Wstrząsające. Mam nadzieje że taka afera jak w Ameryce w Polsce nie wybuchnie.
    • dlaczego w ofercie nie ma kanału polsatu ? a w ofercie cyfrowego polsatu jest program tvn ? o co chodzi przeciez telewizja na kartę to odłam "n"ki , kiedy będzie program polsat w ofercie telewizji na kartę
    • Sama nie wiem co mam wybrać za platforme cyfrową ? Doradźcie
    • Mieszkamy na Śląsku, więc dlaczego mamy więcej płacić za śląski program TVS? Ten program powinnien byc w pakiecie podstawowym. kto sie zgadza z moją opinią niech się wpisze a ja przekieruję to do stk.
    • Mam dość kablówki która działa jak chce.. Nie będe wypowiadała nazwy ale zaczyna się na U.. Co polecacie?? Cyfra plus ( trochę droga i brakuje Polsatu według mnie) Polsat cyfrowy N-ka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się