Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      polsat

polsat

(14 wyniki)
    • polsat(4)

Proszę powiedźcie mi czy polsat cyfrowy u Was normalnie działa. Mnie się teraz włączyła dziwna kolejność, na 1 mam Fashion, nie wiem czy dzwonić do nich może mają jakąś awarie... czy może dzieci mi coś poknociły. Aha, ale na pewno nie jest to inna kolejność np. na ulubionych.
    • przed upływem umowy, można wykorzystac moment likwidowania kanałów tematycznych bbc od 1 lutego i w ciągu 30 dni złożyć wypowiedzenie. Z najbliższym okresem rozliczeniowym umowa zostnie zakończona :) Ja własnie skorzystałam :) [URL=http://smajliki.ru/smilie-862118727.html][IMG]http://s14.rimg.info/cde5b4e53c74219d4d59a59cc5771f10.gif[/IMG][/URL]
    • Otóż. We wrześniu kończyła mi się umowa z Polsatem, napisałam więc wypowiedzenie i 3 miesiące wcześniej wysłałam poleconym. Po jakims czasie przychodzi mi mail, że mam do zapłacenia jakiś rachunek za jeden miesiąc ( co mnie zdziwiło, bo ja zawsze płaciłam za cały okres rozliczeniowy z góry- własnie po to by nie babrać się z rachunkami co miesiąc). Zapłaciłam, bo pomyślałam, że może doszło do nich ciut później niz te wymagane 3 miesiące i naliczył mi się dodatkowy miesiąc. Otóz nie. Zapyta...
    • tak tylko informuję dla tych, które jeszcze nie widziały (a czy są takie?) 4 serii- właśnie leci na polsacie- 2 odcinki. miłego oglądania ps. na jedynce 3 seria "Lostów" o 22.30
    • na polsacie właśnie się film z nim zaczyna, smacznego oglądania:>
    • Polsat(11)

Czy ktos ogląda teraz idiotyczny film z małym-starym smerfem?;-) jest strasznie głupi, astary nie pozwala przełączyć.
    • Wspomnienia wracają...jak z klasą szlismy do kina i spoznilam się na autobus kilka minut i bieglam za nim,a chuj się nie zatrzymal... 20-lecie Gorniakowej.Drażni mnie jako osoba ale fajnie spiewa:)
    • oglądacie? właśnie włączyłam, w zyciu bym tam nie poszła
    • Ludzie odpowiadaja na gluie pytania na temat swojego zycia, mam wrazenie ze dzis na koniec anienka powie mezowi ze od niego odchodzi- to by byly jaja!
    • co za d....i już 22.50 a Gotowych brak miały być już 22.30 a jeszcze śpiewać nie sończyli a jeszcze losowanie...
    • Jesli podpisałam umowe 8-05-2009 na 13 miesięcy, to do kiedy ona trwa? do 8-6-2010? kiedy wygasa? BO mam 3 mies.okres wypowiedzenia i nie wiem kiedy słac pismo z wypowiedzeniem. takie durne pytanie, ale kurde licze i nie wiem która date wpisac jako date wygaśnięcia umowy :/ Jakas pomrocznosc mnie ogarnęła :/
    • Czy ktoś lubi ten program? Amerykańska wersja leci na 'Polsat Cafe' zdecydowanie lepsza od polskiej, więcej się dzieje. Jak można za pieniądze opowiadać publicznie o swoich najskrytszych tajemnicach? nie rozumiem natomiast show jest.
    • Macie? Chwalicie sobie? Jakie opłaty? Wszystko proszę mnie tu pisać :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się