polsat

(9 wyników)
  • Znana z TVP dziennikarka i prezenterka telewizyjna Agata Młynarska przechodzi do Polsatu - donosi portal Wirtualnemedia.pl. W konkurencyjnej stacji telewizyjnej ma również pracować była szefowa TVP2 Nina Terientiew - twierdzi "Super Express". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3652051.html
  • Tak się facet zmienił, że gdyby nie podpis to nie poznałbym.
  • Niedługo będzie więcej czasu na oglądanie, a na zwykłej antenie mało co do oglądania. Macie satelitę ? Jakie wrażenia ? Co jest warte swojej ceny ?
  • Właśnie się zaczął :) ps. Reńka chyba w 7 niebie. ===================== madamy i żętelmeny --------------- nikt w swojej inności nie może być sam
  • 5 marca w Polsacie pojawi się nowe reality show. Uczestnicy programu będa chodzić po liniemiędzy drapaczami chmur, przeskakiwać w biegu z jednej ciężarówki do drugiej, nurkować na dno basenu i wyciągać stamtąd ustami zwierzęce wnętrzności. Czeka ich także spacer w tunelu pełnym wygłodniałych szczurów i walka w dole wypełnionym wężami. Najbardziej spektakularne będą chyba zawody w łykaniu robali. "Fear Factor" był pokazywany w ponad 100 krajach i w większości pobił rekordy oglądal...
  • Właśnie jest program Lisa - zobaczylam go pierwszy raz po tak długiej przerwie i wiecie co? Był takim przystojnym kolesiem a teraz zapuścił włosy, trochę je chyba przyciemnił i ma w programie mocno wyszczuplający makijaż. Teraz wygląda obleśnie. Ciekawi mnie czy sam wpadł na pomysl takiej zmiany czy ktoś mu 'dobrze'' doradził :/
  • Czołem:) Już w najbliższą niedziele, 16 marca na tory powrócą najszybsi kierowcy i najszybsze auta na planecie Ziemia. Wsród nich nasz nadwislański rodzynek - Robert Kubica, jeżdzący w barwach BMW Suber. Zaczyna sie nowy sezon w wyscigach Formuły 1. Przewidziano kilka zmian - będą dwa nowe wyścigi: na ulicznej trasie w Walencji i pierwsza w historii F1 jazda nocą, ulicami Singapuru. A tu macie link do ciekawego tekstu o F1: www.rp.pl/artykul/105965.html Wwdług bukmache...
  • więcej informacji na temat skatowanego przez ojca dziecka imieniem Kuba. Z wiadomości Polsat wiem tylko, że w Łodzi, rok temu, 2 trepanacje czaszki, dziecko jest niewidome i głuchonieme. Nie daje mi to spokoju. Jak znaleźć, jak pomóc? Macie jakieś pomysły. Będę wdzięczna. Sorry że taki dołujący temat, ale jakoś nie mogę się otrząsnąć.
  • Nowy festiwal w Sopocie Na scenie Opery Leśnej w Sopocie podczas I edycji nowego polskiego muzycznego festiwalu o nazwie TOP/TRENDY wystąpią największe gwiazdy polskiego rynku muzycznego, a także wykonawcy i zespoły, które dopiero rozpoczynają swoją karierę. wiecej tu: www.toiowo.pl/rozrywka/ emisja POLSAT Sobota godz. 20.15 (cz. 1), godz. 21.45 (cz. 2), godz. 23.00 (cz. 3) ps. super expres tez o tym pisze : www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=116 www.superexpress.p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się