polsat

(16 wyników)
  • oglądaliście ten zjeb**** nowy program polsatu? wykorzystują muzykę "naszej edzi" ten kawałek z saksofonem który się zaczyna 4:35, a potem 5:00 i trwa do 5:18 to Edzia i jej głos :D potem jeszcze jest podpisana w napisach końcowych 43:37 - NE!TAN i Edyta Nawrocka - Watch Me Tekst: Edyta Nawrocka Muzyka: ktos tam ... Edzia zacznie karierę w polsacie???????? huhe hue
  • brak tvn w cyf.polsacie pomozcie :-) co za syf
  • ktora oferte polecacie? zalezy mi na drugim dekoderze aby moc ogladac telewizje w drugim pokoju. jakie plusy i minusy? jakie ukryte koszty sa w obu platformach? moze ktos sie wypowie kto juz ma lub mial do czynienia z telewizja cyfrowa z talerza a nie z kablowki :) jak z odbiorem... jakie koszty? oczywiscie moge isc do POK ale tam zazwyczaj nie mowia wszystkiego, tylko czlowiek dowiaduje sie po czasie jak przychodza kolejne rachunki... prosze o pomoc!
  • Zależy mi głównie żeby był pakiet Discavery i Axn a łączny koszt abonamentu miesięcznego ok 30zł, wiecie czy może w którejś z nich jest to możliwe??
  • Ale nas kablówka z nowym rokiem wykrecila.Kibiców maja w d.. Kolejka z dekoderami sie juz ustawia.40dni na wypowiedzenie umowy,przyjmuja ze spuszczona głowa dekodery,przy mnie 3 osoby przedemna.podobnood poniedzialku UPC juz właczyli Polsat Sport,takze dogadali sie ,a tu maliniaki nie podpisali umowy bo za drogo polsat chce,wiecznie tą kasą nie nażarci.Amen.
  • Mam już naprawdę serdecznie dość niemożności oglądania programów z satelity "Cyfrowego Polsatu".... Wiecznie syganał zanika,to znów się pojawia.... A jak zaczyna wiać wiatr albo padać deszcz to znowu sygnał zanika i nie ma możliwości oglądania satelity... Czy forumowicze mają podobne doświadczenia z "Cyfrowym Polsatem" jak ja? A może "Cyfra +" ma mocniejszy sygnał i nie wystęuja wyżej opisane problemy... Zastanawiam sie nad zmianą "Polsatu" na "Cyfrę" ale nie wiem tylko czy wart...
  • Witam czy ktos mógłby mi polecic dobrego montera do Cyfrowego Polsatu w salonie podano mi numer do goscia która własnie wyjezdza na szkolenie wiec ogólnie to porazka nie moge sobie poradziec z ta antena a mieszkam na Piaskowej górze
  • Nie mam teraz dostępu do kanału AXN, a na tv komunikat że z przyczyn niezależnych od Cyfrowego Polsatu nastąpiła przerwa w emisji programu... Nie pamiętam abym kupował cyfrowy polsat hmm.. płacę tylko za kablówkę vectry.
  • czy u was też na niektórych programach jest obraz nadawany w dużo mniejszym formacie?
  • cyfra + ? Mam teraz vectre i internet 2mb - place 103 zł :(
  • 10.10 w piatek w Klubie Muzycznym DWORZEC w Szczawnie Zdroju odbedzie sie koncert zespolu THE CRACKERS BAND.Goscmi imprezy beda uczestnicy BARu 3 w Polsacie(obecnej edycji)Po kocercie dyskoteka tez z udzialem barowiczow .Bilet wstepu 20 zl.
  • from: dzika_rzeka Dzisiaj rano dostałam maila z portalu feminoteka.pl , na którym to zamieszczono list poparcia dla K.Szczuki (a raczej list sprzeciwu wobec kary nałożonej na Polsat w związku z wypowiedzią p.Szczuki). Wklejam link na forum, bo temat był gorąco komentowany i część z was może być zainteresowana podpisaniem się pod tym protestem: www.dostepne.info/szczuka/
  • Witam, przeprowadzam się do Wałbrzycha i zastanawiam się nad kupnem tv cyfrowej. Mam takiego prepaida Cyfry i zastanawiam się, jak cyfra odbiera w Wałbrzychu i czy lepiej zamienić to na TNK, bo podobno ona nie ma nigdzie problemów z odbiorem...
  • Polecacie czy nie? Proszę Was o pomoc i dziękuje ;)
  • witam wszystkich jestem totalnym laikiem co to takiego ten tuner (mam go ponoć w tv) i czy moge go wjakiś sposób wykorzystać w naszym mieście jeśli tak to jak to ztobić, dziięki z góry za odpowiedzi pozdrawiam T.
  • 26 czerwca Paweł Nastula zmierzy się z Antonio Rodrigo Nogueirą! Pierwsza gala Pride z udziałem polskiego mistrza olimpijskiego w judo rozegrana zostanie w Japonii. - Nie jest źle - powiedział w rozmowie z serwisem budo.pl Paweł Nastula. Walka Pawła Nastuli z Rodrigo "Minotauro" Nogueirą podczas gali Critical Countdown 2005 będzie szóstą w kolejności. Transmisję przeprowadzi Polsat w kanale cyfrowym Sport (9-13 i 22.10-02.00) i Polsat (22.50) . Starcie zakontraktowano na trzy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się