polsat

(88 wyników)
  • Jestem dlugoletnim abonentem platformy CYFROWY POLSAT. Od kilku tygodni nie moge sie doprosic o wyslanie nowej KARTY do dekodera-po kilkakrotnych telefonach do BOK-ciagle slyszalem ze karta bedzie wyslana jutro-do tej pory juz 3 razy dzwonilem w tej sprawie,tracac kilkadziesit minut z telefonu komorkowego. Malo tego wysylalem maile do SEKCJI REKLAMACJI -prowadzilem dialog z PANIA MALGORZTA B..-ktora mnie zapewnila ze karta zostala wyslana-a przed kilkoma minutami ,dzwonilem ponownie do...
  • Przepaść w relacjonowaniu tego co dzieje się w Polsce, kiedyś tego nie było, dziennikarze Polsatu stają się obiektywni, w TVN manipulacje, kłamstwa, cenzura. Teraz w Polsacie zapisy czarnych skrzynek omawia b.dowódca pułku lotnictwa, w TVN non-stop dziennikarze od redaktora Hypkiego, którzy nie byli nigdy pilotami. Ważne osatnie 10 sekund, samolot obniżał sie ponad 10m/s, a powinien 3 razy wolniej.
  • doradźcie proszę na co się zdecydować ?
  • Kara jaką zapłacą (lub nie) to małe piwo w porównaniu z korzyściami jakie osiągnął Cyfrowy Polsat blokując n-ce dostęp do specjalistycznych sieci dystrybucji. Mogą teraz wejść na giełdę z ponad dwoma milionami abonentów.
  • I to ma być Informacja ? ? ? Solorz przełożył portfel z prawej kieszeni do lewej ;) Wszystko zostanie w rodzinie... Wesołych Świąt ! ^ ^ Grzesiek
  • No i co z tego? I tak N wciąż tylko próbuje nieudolnie gonić Polsat. Nie dość, że mają wszystko podzielone na dziwne pakiety, w tym pakiety w których wciąż są powtórki (cały pakiet z Discovery - wciąż nadaje stare odcinki programów), to oszukali odbiorców i wpłacili opłaty za pakiet, który ZAWSZE miał być darmowy. Programy HD są porozrzucane po różnych pakietach, żeby klient musiał wykupić 3 czy 4. Tymczasem Polsat ma pakiet rodzinny, gdzie ma i HD i przyrodnicze i dziecięce oraz można ...
  • Jak podał dziś portal www.medianews.com.pl - Cyfrowy Polsat posiadający 2 miliony abonentów podpisał z HBO Polska umowę dotyczącą dołączenia kanałów HBO, HBO2 i HBO Comedy do oferty platformy. Od 1 stycznia 2008 r. będą one dostępne dla abonentów Cyfrowego Polsatu w ramach pakietu HBO, który będzie można dokupić do bazowego pakietu Familijnego za 25 zł albo do pakietu Relax Mix za 20 zł. Wszystkie trzy kanały HBO znajdą się też w nowym, najbogatszym dodatkowym pakiecie platformy - Supe...
  • nie oglądam esbeckiego polsatu
  • A realizujcie tą swoją misje byle nie na moim telewizorze lcd <a href="telewizory-lcd.blogspot.com.pl">Telewizory lcd blog<a/>
  • czyli następna TV papka dla-> youtube.com/watch?v=otqKhjkct1M
  • 1wszy :) A co posłowie spali? I teraz nagle chcą się dowiedzieć? A gdzie byli jak Polacy dostali się do finałów? TVP nie będzie transmitować bo przegrało i nadawaliby w nędznej jakości, zato POLSAT będzie nadawał w HD i teraz okazuje się, że jeszcze free to air !
  • mozecie wierzyc lub nie...wczoraj odebrałem kumpla który przyjechał do Polski na pare dni z Anglii,w Sobote na Victorii zaczepiła go dziennikarka Polsatu by zadac kilka pytan czy wraca na stałe itp czy jego znajomi wracaja po wyborach...odpowiedział ze 3 znajomych wróciło...ale ze tez sporo nowych osób przyjechało do Anglii...ale tej drugiej czesci juz nie wyemitowano...dodam ze znajomy wogóle!!!nie interesuje sie polityka i nigdy ! nie głosował
  • Mam problem jak w tytule odpowiedzi - czy można okradać łamiących koncesje nadawców?? Nie tylko można, a wręcz NALEŻY, bo nie ma wyjścia, albo haracz dla kablówek...! Zaraz wyjaśnię. Nie mogę odbierać TVP1, TVP2 nie mówiąc o TVP3... Także TVNu i Polsatu nie odbieram. Wszystko ze względu na położenie budynku. Praktycznie całe osiedle tak ma. I co? I nic. Nie ma wyjścia. Chyba że haracz kablówkom płacić. Oczywiście są obecne obie. UPC i MMedia. Ale ja mam prawo do publicznej TV, cz...
  • Wczoraj zmusiłem się do obejrzenia tej czołowej audycji publicystycznej Polsatu.Takiej parodii dziennikarstwa w wydaniu ostatniej pisowskiej gwiazdki telewizyjnej nie widziałem od lat.Wzorem Jedynki P.Radia rola dziennikarza sprowadziła się do kilku komunałów ,a prowadzenie przejęła przedstawicielka PiS b. min. Gęsicka,która na przemian z prowadzącą przerywała każdą próbę wypowiedzi min. Bieńkowskiej.Dalszej części tj rozmowy z Lepperem,odpowiadającym intelektualnie prowadzącej ...
  • tak, sprzedajmy wszystkie media niemcom... szkoda ze polacy nie widza jaki obraz polski i polakow kreuja tutejsze (niemieckie) media na czele z tubami bertelsmana... szkoda gadac :( i nie mam na mysli stereotypow tylko tzw. "klimatu" wokol polski i polakow, tego jak sie o polsce pisze, na co zwraca uwage itp, itd...
  • Żeby odbierać to trzeba mieć ten sygnał naziemny a na razie to są jaja.
  • sami sobie strzeliliśmy i strzelamy gola tak na boisku jak w gospodarce podobnie w mediach. Tylko zdrowa rywalizacja i obrona uczciwej rywalizacji sukcesem gospodarczym Ale chcieliśmy prawniów z rodzinnymi..to widzimy ich efekty pracy. A gdyby tak inżyniera od zarządzania to kto by ten miedek i mleczko? www.pzh.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2905
  • ale jaka płeć jest potrzebna?
  • witam!pisze prace licencjacka na temat polsatu i tvnu.Czy zna ktos moze jakies ciekawe strony gdzie obie te telewizje sa porownane?!Pod jakim wzgledem radzilibyscie zajac sie tym tematem(Porownanie dwoch najwiekszych telewizyjnych stacji komercyjnych w Polsce-Polsat i TVN)Prosze o pomoc i z gory dziekuje.
  • Debata Tusk Cimoszewicz w Polsacie. 'Przyjąłem zapewnienia redaktora Tomasza Lisa, że jego intencją jest zrobienie programu poważnego, o sprawach poważnych".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się