polsat

(16 wyników)
  • Nareszcie! Może pojmą te betony, że wobec prawa powinni być traktowani jak KAŻDY obywatel? Pokaz chamstwa, buty i arogancji - Panie doktorze, nawet jak się "rozmawia" tak nieudolnie jak Pan - to się stoi jak rozmówca też stoi. Wątpie czy dotrze. www.interwencja.polsat.pl/
  • Jest teraz promocja pół roku za darmo.Jaki jest abonament?Chodzi mi tylko o telewizje.
  • Czy ktos wie co tv Polsat nagrywała na cmentarzu tym przy ul Płonskiej????
  • Co możecie mi powiedzieć na temat neta z Cyfrowego Polsatu? Bo zaproponowano mi kupno go.
  • Główne wady to brak możliwości podłączenia gwiadka czy dysku innego niż kupionego od cyfrowego .. , brak możliwości programowania tunera i edycji listy kanałów. Ogólnie mówiąc zwykła Wiwa za 80 złotych jest lepsza.
  • Czy macie przerwy lub wstrzymanie obrazu podczas edycji programów Cyfrowego Polsatu z satelity? Juz sam nie wiem. Ustawienie anteny sprawdzali fachowcy. Obraz zatrzymuje sie by po dluzszej lub krotszej przerwie kontynuowac.
  • witam kto w ciechanowie zajmuje sie prawidlowym ustawieniem anteny ?? nie mam tutaj na mysli autoryzowanych speców bo ceny mają kosmiczne ?? znacie kogoś i jaka jest cena ?? Pozdrawiam
  • W Sońsku wczoraj był Polsat i robił program o aferze z Wójtem Wielechowskim z PSLu . Kiedy będzie można to obejrzeć w telewizorze?
  • Coś ostatnio nasz powiat z jej ELYTAMY często gości w mediach ogólnopolskich w negatywnym świetle.
  • Witam, Jak Wam działa internet bezprzewodowy na aleksandrówce (chodzi mi o plus, erę, orangę bądz play). Chce wziać internet od któregoś z tych operatorów ale nie wiem jak będzie z zasięgiem
  • Jak w temacie. Czekam na opinie użytkowników.
  • Cyfry plus czy polsatu czy telewizja na kartę ? Interesuje mnie zestaw podstawowych programów telewizyjnych, bez filmów i sportów. Oczywiscie pomijajac promocje które za kilka miesiecy znikają. Moze ktos juz rozgryzł ten rynek szmanów od reklamy ?
  • Po prostu żenada!!! Ona beznadziejnie płytka, głupia, po prostu żdzira! Rodzice pewnie nie lepsi. Ciekawe jakie miała wzorce wychowawcze od szanownych rodziców? Koniec kropka, wstyd dla miasta!
  • Witam. Zastanawiam się nad zakupem telewizji n. Czekam na opinie i porady, jak działa na terenie Ciechanowa, odbiór, problemy itp.
  • Witam. oriętuje się ktoś jaki internet bedzie najlpszy 8 km od miasta? miałam blue connect i to jakaś tragedia, orange u sąsiadów też nie działa.... Pomocy...
  • Słyszałem ostatnio, że w okolicy Ciechanowa (a może w samaym Ciechanowie) ktoś naśnieża jakąś górkę i w dodatku założył na niej wyciąg. Czy to prawda????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się