Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      pomocy

pomocy

(38 wyników)
    • Witam. Szukam pracy jako pomoc wychowawcy w prywatnym przedszkolu - jestem studentka pedagogiki. Posiadam ponad 3-letnie doswiadczenie w pracy z dziecmi(jako niania). Na jakim poziomie sa zarobki pomocy wychowawcy w takich przedszkolach, czy 1200-1500zl netto jest kwotą realną?
    • pomocy!!! jak jest w link4,jakie zarobki, atmosfera, czas pracy itp... pomóżcie, za parę dni czeka mnie podpisanie umowy i jeszcze nie jestem przekonana co do pracy w tej firmie, obiecują dużo, a chcę wiedzieć jak jest naprawde
    • Witam! Może ktoś orientuje sie , czy trzeba mieć wykształcenie pedagogiczne żeby pracować jako pomoc w żłobku czy przedszkolu? Dotąd wykonywałam pracę biurową, ale zawsze marzyłam o pracy z dziećmi,może wystarczy kurs opiekunek? --
    • Czy ktos wie gdzie moge znalezc informacje o wolnych stanowiskach w Urzedach Pracy i Ośrodkach Pomocy Spolecznej??? Moze sa tu jacys pracownicy. Ja jestem studentka polityki spolecznej. Chetnie bym sie zapoznala z ogloszeniami.
    • Witam. Czy ktos moze mi powiedziec ile zarabia pomoc dentystyczna w Warszawie i okolicy?Pisze w imieniu osoby pracujacej od 4 lat w studiu dentystycznym w Rzymie i chcacej powrocic do kraju. Pozdrawiam.
    • Witam Wszystkich Serdecznie Mam problem, który jest z zakresu prawa pracy, i proszę o pomoc. Jestem pracownikiem firmy, która pracuje 7 dni w tygodniu (placówka handlowa). Kiedy się tam zatrudniałem mogłem sobie wybrać jeden stały dzień wolny w tygodniu - wybrałem sobotę. Na tę okoliczność był stosowny załącznik do umowy, który potwierdzał ten fakt w formie dokumentu (porozumienie stron w sprawie stałego dnia wolnego). Teraz mój pracodawca powiedział, iż z powodu że zbliża się sezo...
    • Witam, Proszę o pomoc. Zwalniam się z pracy z końcem miesiąca,chciałabym wiedzieć ile wyniesie mniej więcej ekwiwalent za niewykorzystany urlop. W obecnym miejscu pracy pracuję od 7 miesięscy,jest to moja pierwsza praca po studiach (5 lat).Zarabiam 1500 zł netto i nie wykorzystałam jeszcze ani jednego dnia urlopu. Będę wdzięczna za odpowiedźi,pozdrawiam!!
    • w poniedziałek mam rozmowę w banku, czy może ktoś z was był na rozmowie kwalifikacyjnej w banku,jak wygląda, o co pytają i najważaniejsze jaką podać wysokość pencji (oczywiści brutto) pomocy pomóżcie mi bo mam już niewiele czasu na przygotowanie...
    • Poszukuję pracy już ponad rok. Skończyłam technologię żywności na SGGW .Wcześniej pracowałam ale nie w zawodzie. Ostatnio miałam staż w firmie sprzedającej dodatki do żywności i in. Staż trwał od maja do września 2004r. Byłam w ciąży a teraz zajmuję się synkiem. Przed ciążą nie miałam pracy więc nie miałam też macierzyńskiego. Synek skończył już 8 miesiąc a ja ciągle szukam pracy i się już powoli załamuję... Utrzymuje nas mąż który pracuje od rana do nocy (nadgodziny) i też już ...
    • Obecnie poszukuję pracy w marketingu i odwdzięczę się za pomoc w jej znalezieniu. Wykształcenie wyższe, doświadczenie, dobry angielski, bardzo dobre zdolności organizacyjne. Czekam na kontakt pod numerem 504-072-735. Serdecznie pozdrawiam, Marta
    • Czytam stare wątki o wypowiedzeniu i już sam nie wiem co mam zrobić i jak. Jestem w trakcie zwolnienia chorobowego L4 które trwa już ok tygodnia i mam je do 31 sierpnia. Nie chcę już pracować w tej firmie ze względów osobistych. Mam umowę o pracę na czas określony z 2-wu tygodniowytm wypowiedzeniem. Pracuję w niej nie całe 2 lata. Do wykorzystania mam jeszcze 11dni urlopu + urlop na znalezienie nowej pracy. PYTANIE: Czy mam napisać wypowiedzenie że ja wypowiadam prace bo np. zarobk...
    • Kochani, pomozcie..........prosze, musze miec profesjonalnie przetlumaczone CV na angielski czy ktos z Was bylby tak kochany i pomogl mi (przetlumaczyl)... prosze .......prosze ......... Pozdrawiam, A
    • pomoc(21)

Mam wielką prośbę, jestem w ciąży zagrozonej (biorę drogie leki),nie pracuję,nie ma prawa do zasiłku,mąż zarabia 500 zł, nie stać nas na nic,mieszkamy kątem u rodziny(nie wiadomo jak długo)płacimy 300 zł za pokoik,za miesiąc rodzę,nie mamy tak naprawdę za co żyć,prosiłabym jeżeli ktoś miałby dobre serce o zasilenie konta,minimalną kwotą,każda złotówka nam pomoże. Z góry serdecznie dziękuję!!! Bank Zachodni WBK SA. I oddział w Warszawie, 94 1090 1014 0000 0000 0311 1165
    • pomocy!! umieram z nudów!! to już ósma godz. jak siedzę i ślepię w ekran. dostaję już mdłości. założyłam dziś już kilka kont i wysłałam kilka notek ale teraz i to nie pomaga. praco przyjdź, żebym wiedziała po co tu zdycham!! kto zabawi "maciupka"?
    • wklejam jeszcze raz na prośbę Bardzo pilnie potrzebna pani - najlepiej na wcześniejszej emeryturze, lubiaca zwierzęta do pracy fizycznej w schronisku w okolicy Warszawy - możliwośc zakwaterowania (osobny pokój), wynagrodzenie do ustalenia, kontakt: (22)756 48 82 lub (22)754 64 95 Może ktoś ma znajomą pania, albo znajomi maja znajomą itd. która pilnie potrzebuje gdzies się zatrudnić
    • Mam pytanie do wszystkich pracujących w korporacjach. Od niedawna pracuję w takowej i zawsze wydawało mi się, że jest tam wypracowana kultura pracy-ludzie uprzejmi, wykształceni, wiedzący czego chcą. Niestety u mnie jest ciągłe narzekanie, zasada nr 1 - udawaj zarobionego - nawet jak nie masz nic do roboty, jeżeli ktoś chce od Ciebie pomocy - to zrób wielką łaskę (nawe jeśli twoja pomoc trwa pierdnięcie). I jeszcze wiele innych idiotycznych twierdzeń. Jak jest u Was?
    • Cześć prosze o pomoc!!!Jutro idę na rozmowę do banku millennium doradca bankowy(SME).Proszę pomóżcie bardzo mi zalezy na tej pracy.Jak wygląda rozmowa ile ich jest ?i jaką pensję mogłabym zaproponować żeby nie przesadzić.Prosze o pomoc bardzo!!
    • witam. Mam 22 lata i poszukuje pracy w warszawie w okolicach Grochowa... wyksztalcenie srednie 6 lat pracowalam w handlu ..badania aktualne..... bardzo prosze o kontakt 505512043 pilne !!! ( wysokosc stawki nie mniej niz 1000zl)
    • Dostałam od znajomej, która na czyjąś prośbę szuka pracownika na konkretne stanowisko, ogłoszenie o pracy. Jest ono wybiórczo skierowane do konkretnej grupy osób. Mam napisać swoje cv, oraz list motywacyjny. Nie mam w ofercie określonego w żaden sposób pracodawcy- nie mogę w liście motywacyjnym, w nagłówku, umieścić do kogo go kieruję. Możecie dać mi jakąś radę jak z tego wybrnąć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się