Forum Kuchnia Napoje
ZMIEŃ
      pomocy

pomocy

(8 wyników)
    • Witam. Czy mozna robic nalewki na samej wodce zamiast na spirytusie? Prosze o pomoc. Chodzi mi o nalewki owocowe.
    • To wódka Eristoff red tarninowa i problem z nią związany,bo będzie prezentem:) Jak ta wódka smakuje? Jak w ogóle smakuje tarnina?Czy to nie jest gorzkie?I ,przede szystkim,jaki sok nadaje się do drinków z tą wódeczką(ma tylko 21%) -pomarańczowy,aroniowy,porzeczkowy?Pomocy!!!
    • Halo ! Witam...od jakiegoś czasu gnębi mnie pytanie...czy piwo po utracie ważności ok 3 miesięcy nadaje sie do picia? Czy zaraz można dostać zatrucia jakiegoś i źle skończyć ? Kolega znalazł skrzynkę piwa...( jak on to przeoczył ? ) w piwnicy i nie wie co z tym zrobic...pic czy wylac ? :) Odpowiedzcie prosze! :)
    • czy brandy podaje się w postaci "czystej" czy także jako drink? Help! Macie jakiś przepis?
    • Dzień dobry Państwu.Proszę o poradę,dla kompletnie niedoświadczonej i nie pijącej trunków:-).Mam następujace alkohole ,chciałabym ,ktoryś z nich sprezentować panu po 40stce.Prosze mi doradzic ,ktory z tych alkoholi jest dobry,smakowity..Wymieniam: 1. Napoleon v.s.o.p 2. Napoleon Les Armes z 4 gwiazdkami 3.Brandy Mon Vieu z 6 gwiazdkami 4.Napoleon Mon Amur z 5 gwiazdkami 5.N...
    • -- CZESC CZY MOZE MNIE KTOS NAPROWADZIC NA PODSTAWOWE DRINKI KTORYCH MUSZE SIE NAUCZYC ZEBY ZDAC CERTYFIKAT BARMANA BO NIESTETY ALE BEZ NIEGO NIE MOGE STANAC ZA BAREM:((( CZEKAM NA ODPOWIEDZIE:))
    • Mam ciemne winogrona i chciałabym zrobić z nich sok aby mieć na zimę trochę witamin ale nie wiem jak to zrobić... Liczę na Wasze rady :)
    • Jestem laikiem w tej kwestii, a wiec zmuszona jestem prosic o pomoc:) Czy znacie przepisy na nieskomplikowane drinki z uzyciem wyzej wymienionych trunkow? Nawet nie wiem, jak robi sie slynne Malibu z mlekiem :( Z gory dziekuje za pomoc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się