Dodaj do ulubionych

lot do Porto

IP: *.e-cho.eu 28.03.08, 19:33
Jak najtaniej dolecieć do Porto z Berlina? Może ktoś ma jakieś doświadczenia i
mógłby się podzielić? Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: MajkelAndżelo Re: lot do Porto IP: *.magma-net.pl 28.03.08, 21:32
      z Berlina do Porto możesz polecieć na jednym bilecie tylko z AirBerlin - ale i
      tak z przesiadką, tylko że gwarantowaną. Niestety koszt biletu w dwie strony to
      jakieś 250E.
      Dużo taniej byłoby np. Ryanairem. Możesz przesiąść się np. w Hahn, Dublinie,
      Stansted albo nawet Sztokholmie(czy właściwie jakiejś wiosce 80km dalej:D).
      Musisz sprawdzić tylko godziny, aby mieć trochę czasu na przesiadkę. Ryanair to
      w sumie BARDZO punktualna linia, ale trzeba mimo wszystko zakładać godzinne
      spóźnienie. Sądzę, że przy odrobinie szczęścia uda Ci się zarezerwować return za
      40E + ewentualny bagaż główny + ewentualna płatność kartą.

Ja leciałem do Porto właśnie z Ryanem przesiadając się w Bergamo - ale leciałem
      z Polski i za nieco ponad 2PLN;)
      • Gość: smoga Re: lot do Porto IP: *.e-cho.eu 28.03.08, 22:27
        Dzięki! Za 2 PLN??? A jaką linią? Też Rayanem?
        • Gość: ads Re: lot do Porto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:43
          A ja za 0,02 E w dwie strony :) Tylko w Ryanie takie cudy sie zdarzają. Leciałem do Alghero i Girony z Bergamo
          • Gość: smoga Re: lot do Porto IP: *.e-cho.eu 29.03.08, 17:27
            Nie! naprawdę, nie wkręcacie mnie ??? Prima aprilis dopiero we wtorek!
            Czy to były jakieś promocje?
    • j0anna1 Re: lot do Porto 30.03.08, 13:58
      Prosze bardzo:
      www.skyscanner.net/pl/pln/loty/berl/opo/maj-2008/maj-2008/najtansze-loty-kazdego-dnia-do-porto-z-berlin-w-maj-2008.html?charttype=1
      Duzo taniej jest do Lizbony - to blisko wiec pewnie mozna pociagiem lub
      autobusem latwo dojechac
      www.skyscanner.net/pl/pln/loty/berl/lis/maj-2008/maj-2008/najtansze-loty-kazdego-dnia-do-lizbona-z-berlin-w-maj-2008.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka