Gość: smoga IP: *.e-cho.eu 28.03.08, 19:33 Jak najtaniej dolecieć do Porto z Berlina? Może ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby się podzielić? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MajkelAndżelo Re: lot do Porto IP: *.magma-net.pl 28.03.08, 21:32 z Berlina do Porto możesz polecieć na jednym bilecie tylko z AirBerlin - ale i tak z przesiadką, tylko że gwarantowaną. Niestety koszt biletu w dwie strony to jakieś 250E. Dużo taniej byłoby np. Ryanairem. Możesz przesiąść się np. w Hahn, Dublinie, Stansted albo nawet Sztokholmie(czy właściwie jakiejś wiosce 80km dalej:D). Musisz sprawdzić tylko godziny, aby mieć trochę czasu na przesiadkę. Ryanair to w sumie BARDZO punktualna linia, ale trzeba mimo wszystko zakładać godzinne spóźnienie. Sądzę, że przy odrobinie szczęścia uda Ci się zarezerwować return za 40E + ewentualny bagaż główny + ewentualna płatność kartą. Ja leciałem do Porto właśnie z Ryanem przesiadając się w Bergamo - ale leciałem z Polski i za nieco ponad 2PLN;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoga Re: lot do Porto IP: *.e-cho.eu 28.03.08, 22:27 Dzięki! Za 2 PLN??? A jaką linią? Też Rayanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: lot do Porto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:43 A ja za 0,02 E w dwie strony :) Tylko w Ryanie takie cudy sie zdarzają. Leciałem do Alghero i Girony z Bergamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoga Re: lot do Porto IP: *.e-cho.eu 29.03.08, 17:27 Nie! naprawdę, nie wkręcacie mnie ??? Prima aprilis dopiero we wtorek! Czy to były jakieś promocje? Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: lot do Porto 30.03.08, 13:58 Prosze bardzo: www.skyscanner.net/pl/pln/loty/berl/opo/maj-2008/maj-2008/najtansze-loty-kazdego-dnia-do-porto-z-berlin-w-maj-2008.html?charttype=1 Duzo taniej jest do Lizbony - to blisko wiec pewnie mozna pociagiem lub autobusem latwo dojechac www.skyscanner.net/pl/pln/loty/berl/lis/maj-2008/maj-2008/najtansze-loty-kazdego-dnia-do-lizbona-z-berlin-w-maj-2008.html Odpowiedz Link Zgłoś