powiat

(35 wyników)
  • A co powiecie na taka historyjkę: W zeszłym roku koleżanka K. zaprosiła nas na wesele telefonicznie ok. 2-3 tyg przed ślubem - juz dokładnie nie pamiętam. Było nam miło, ale od razu powiedzielismy że nie przyjdziemy, mieliśmy od dawna inne plany i nie było z tym problemu. Koleżanka K. zparaszała również swoją serdeczna koleżankę A. z narzeczonym - długo nie mogły się umówić z zaproszniem, w końcu się spotkały. Koleżanka A. była na wieczorze panieńskim koleżanki K., a jej narzeczony na ...
  • a co powiecie na ta sukienke, chyba troche inna od tradycyjnych, ale chyba mi sie podoba:) www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=43
  • Przepraszam w wczesniejszym watku nie wpisalam tresci, zle kliknelam;) A wiec, znalazlam to na allegro pomysl rewelacyjny, ale: Przyjaciolka nie organizuje wieczoru panienskiego,w ogole watpie,ze znajdzie czas nawet na drinka panienskiego;) znalazlam to: www.allegro.pl/show_item.php?item=222229393&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. i sie zastanawam kiedy wypada ofiarowac? czy dac jej chwilke przed np. dwa dni wczesniej plus podwiazke? Bo mimo,ze nie organizuje wieczorku t...
  • A co powiecie o White One model 220, po długich wyborach, ostatecznie zdecydowałam się na tą suknię? Przede wszsytkim podobają mi się ramiączka ale reszt aoczywiście też:) Może, któraś z Was też dokonała takiego wyboru? www.suknie-slubne.pl/pl/whiteone.php?s=220
  • Do naszego ślubu jeszcze daleko, ale dziś po raz pierwszy wybraliśmy się z narzeczonym, aby zrobić rozeznanie w sprawie obrączek. Co nam się podoba, ile kosztuje itp. Mieszkamy w Anglii i w naszym obecnym mieście jest największe skupisko wytwórców biżuterii. Jest tam sporo taniej niż w sklepach a w dodatku mogą zrobić dowolny wzór i z dowolnego materiału. Nigdy wcześniej nie kupowałam biżuterii i tak naprawdę nic nie wiedziałam na ten temat. Oto co się dowiedziałam - żółte złoto ma r...
  • Jeszcze jej nie mierzyłam ale na manekinie bardzo mi się podobała. Na zdjęciu nie zostało to wyeksponowane, ale w rzeczywistości, założona na odpowiednią halkę tworzy "rybkę". Jakie kwiaty i inne dodatki byście do niej proponowały? www.papamichel.pl/content.htm model: cardinale
  • Przez ostatni miesiac bardzo intensywnie poszukiwalam zespolu, ktory moglby zagrac na moim weselu. Mialam pare interesujacych ofert, ale wkoncu podjelismy z N decyzje. Wybor padl na zespol NON STOP. Z ulga podpisalam umowe i wyslalam do zespolu. Kiedy po kilku dniach nie mialam zadnej odpowiedzi postanowilam sprawdzic czy umowa dotarla czy nie. Dowiedzialam sie, ze co prawda umowa dotarla, ale moja oferta zostala przebita przez jakas inna pare. I ja zostalam na lodzie, bo oczywi...
  • co myslicie o zdjęciach tego fotografa? (bedzie u nas na ślubie i weselu). www.myfotos.pl/D18FA645-8E74-45A5-A0EF-FD8A6ED2EAB8/0D817A15-CD70-4449-B5EB-7E1622481186.html
  • www.suknieslubne-maria.pl/ model nr 2389 pozdrawiam
  • wszystkie wystawiacie swoje typy sukien, wiec i ja postanowilam ;-) do tej pory nie bylam w ogole skonkretyzowana...a na dzien dzisiejszy juz wiem! na pewno bedzie ecru ;-D hehehe...no duzo wiem wiem. ale same ocencie ;-) www.jola-moda.pl/gallery.php?category=suknie_slubne&collection=Kolekcja3&model=Weronique
  • www.suknieagnes.pl/k2007/07p-3-1.html www.slubnesuknie.com.pl/suknieslubne.html kolekcja ELITE suknia ALEXANDRA kolekcja HIT DAFINE i kolekcja HIT suknia GLORIA pozdrawiam
  • Pewnie nie wszystkim się spodoba bo ile osób tyle gustów, ale proszę o Wasze opinie. Ps: zaznaczam, że ja będę miała tylko ten kwiatek w okolicy biodra. Na szyi delikatny biały kwiatek. Piszcie swoje propozycje biżuterii. www.pracowniadiana.com//lib/export.file.php?fileid=334 mój suwaczek
  • tak sie zastanawiam nad ta www.modaslubna-agora.pl/index_pl.html 26 - 36 co wy o niej sadzicie tylko tak mysle ze bez tego odzienia a welon dlugi bardzo mi sie podoba :)
  • Nie można wklejać tutaj fotek więc daje linka. Mnie taki samochód do ślubu się podoba. Klasyka :) aha44.pl/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=38&func=view&id=48&catid=9
  • Kindla "Z kimś takim jak Ty" słowa są na www.emuzyka.pl
  • Miała któras z Was robione tam zdjęcia? Pozdrawiam serdecznie!!
  • www.youtube.com/watch?v=Q_9IrGi8QS8 wesele po ślubie cywilnym :-).
  • Dziewczyny...ale ostatnio się zawiodłam... Chodzilismy z nazeczonym na nauki...10 spotkań po 1,5-2 godz...jako jedenasty miał być 3 dniowy wyjazd do jakiegoś zakonu..Kaucję wpłaciliśmy na wyjazd jednak nie pojechaliśmy ponieważ musieliśmy przenosić biuro...Wyobraźcie sobie, że dzwonię po wyjeździe do księdza zapytać o zaświadczenie z nauk a on do mnie jak do koleżanki..że skoro nie pojechaliśmy to zaświadczenia nie dostaniemy i on zaprasza w październiku na kolejny wyjazd (ślub mam...
  • kupiłam Pronovias, model Jaguar. juz nie moge sie doczekac:) suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=jaguar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się