Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      powieki

powieki

(3 wyniki)
    • botoks?(4)

Zastanawiam się nad terapią botoksem.Jeden lekarz mi odradził, inny mówi,że powinno pomóc - na jakiś czas. Czy próbowaliście, czy coś wiecie o botoksie na migreny?
    • Witajcie, od jakiegoś czasu miewam coś czego nie umiem nazwać. Mniej więcej w okolicy skroni, w stronę lewego ucha czuję jak by mi nerw drgał, nie jest to regularne pulsowanie a takie jakby powieka drgała tyle tylko że w okolicy tego właśnie miejsca. Nie mam pojęcia z czym to jest związane, wbijam sobie już do głowy różne rzeczy. Nie mam tego codziennie, najpierw jest kilka dni, potem mam spokój. Nie boli to nic, ale daje takie dziwne uczucie jakby mi coś od środka stukało przez skórę....
    • botoks(6)

Znalazłam wprawdzie jakieś wątki na ten temat, ale zarchiwizowane i nie do końca wyczerpujące. Wiem, że kilka z Was próbowało. Na jak długo pomogło? Czy były jakieś skutki uboczne? O co chodzi z tymi opadającymi powiekami? Czy na coś jeszcze trzeba zwrócić szczególną uwagę? Byłam na wizycie wstępnej, lekarz mi wprawdzie wytłumaczył co i jak, ale mimo wszystko trochę się obawiam wstrzykiwania trucizny w łeb. Przekonajcie mnie, albo zniechęćcie, bo sama nie wiem co robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się