Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      powieki

powieki

(6 wyników)
    • pare dni pobolewala mnie powieka przy pocieraniu a dzisiaj wyszlo na wierzch, bialy w srodku syf. Powieka dodatkowo spuchla. Lewe oko, gorna powieka, po wewnetrznej stronie wiec zeby zobaczyc to musze odwinac powieke. Na pewno tego nie przekluje ale zastanawiam sie co moge wziasc?
    • Witam, mam pytanie, czy znacie moze jakis cudowny lek na opuchniete (czasem bardzo) powieki rano. Od razu uprzedze, ze nie jest to kwestia niewyspania, czy siedzenia za dlugo przed kompem. Nie ma znaczenia czy spie 4 godziny, czy 10, jak sie budze to mam dwie banie w miejscu na oczy. Co robic?
    • Dziś rano córa skarżyła się że coś swędzi ale nic nie było widać. O 20 jak ją zobaczyłam to na środku oczka miała srednie zaczerwienienie,taka jakby opuchliznę nieznaczną-sądziłam że jęczmień ale poradzono żebym pojechała do okulisty na dyżur. Okazało się że to gradówka i podobno może to byc paskudne jakieś dlatego im wcześniej tym lepiej. Dostała krople i maść z antybiotykiem, no trudno - ale poradźcie mi co mogę zadziałać homeopatycznie żeby to w ogóle zlikwidować. Nie ma ropy, zacz...
    • Moi drodzy, czytam Was z wielkim entuzjazmem, na razie niewiele sie wypowiadam, ale niebawem będę miała coś do opowiedzenia. Teraz potrzebuję Waszej pomocy, chyba tymczasowej :) Moj problem trwa juz od 2 miesięcy.Jak w temacie, mam zaczerwienione i piekące powieki, choc o dziwo nie zawsze mnie pieką.Mam również zaczerwienienia w dwóch miejscach pod pachami (naprzeciw siebie) na szyi tylko po lewej stronie, czasem pod szyją, w zgięciach łokci i czasem na ramieniu.Najgorzej dokuczaj...
    • leku? Poszlam do homeopatki wreszcie sama ze sobą a nie w intencji leczenia reszty rodziny, a co! Mnie tez sie nalezy :) Glownie zalezalo mi by pomogla mi w sprawie oczu, byla to moja pierwsza wizyta wiec zrobila mi wywiad i dobrala lek. Nie wiem czy kazdy homeopata zadaje pytania mocno naprowadzające czy moze tylko ona tak ma, ale mam wrazenie ze od poczatku wywiadu ma juz jakis lek na mysli i potem z predkoscia swiatla wypytuje o rozne rzeczy zadajac pytanie w taki sposob, ze wlasciwie ...
    • stoswoalam juz swietlika i dwa antybiotki w kroplach i nic,moze macie jakis pomysl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się